7 фанатика, обезобразили се заради идолите си

Отговорно обявяваме, че пластичните операции на тези хора са неуспешни! И дори леко плашещи.

 
 

Не знаем какво роди този феномен, но през последните години често излизат репортажи за този или онзи, легнал под скалпела, за да заприлича на някоя популярна личност.

На подобни ексцесии се подлагат хора, които биха дали всичко – буквално! – дори собствената си идентичност, в името на мечтата си. Те бленуват да изглеждаш като своите идоли. На нас може и да ни звучи откачено, но още по-откачена ни се струва идеята да се похарчат стотици хиляди долари в името на „звездната“ кауза.

►►► 9 важни въпроса за ринопластиката

Изобщо няма да споменаваме, че резултатите след операциите, болката и изхарчените пари са меко казани спорни. Даже неуспешни. Виж най-шокиращите трансформации и се опитай да не се стряскаш прекалено.

Джордан Джеймс Парк се превръща в Ким Кардашиян

Новият външен вид на младия британец не се приближава дори и малко до този на световноизвестната риалити звезда. Джордан се е подлагал на доста хирургически интервенции, сред които ринопластика, липосукция на двойната брадичка, поставяне на импланти в брадичката и филъри в устните.

Разбира се, той не е минал и без силиконови импланти в дупето, с цел поне леко да достигне свръхпищните задни части на Ким. Цялото удоволствие му е струвало грубо около 13 000 долара. В интервщта, Джордан споделя, че обожава всички членове на клана Кардашиян, но Ким е неговата най-голяма любимка.

Адам Гера се превръща в Мадона

Още един мъж в нашия списък, решил, че иска да прилича на известна жена. Адам не хаби усилия и средства, за да заприлича на Мадона (в актива му са 15 пластични операции и изхарчени 175 000 долара).

Въпреки това, Адам не е доволен от постигнатото и вероятно ще продължава да посещава пластичния си хирург. За да се доближи повече до образа на попиконата, той се гримира и облича като нея, което помага донякъде.

Проследи съдбите и на останалите фенове-фанатици в галерията долу:

Галерия: Шашави истории: фенове се подлагат на десетки операции,...

Виж всички снимки