7 бижута, с които ще изглеждаш по-атрактивна веднага

Представяме ти седем бижута, които ще направят визията ти за новогодишната нощ още по-изящна и вълнуваща!

 
 

Представяме ти седем бижута, които ще направят визията ти за новогодишната нощ още по-изящна и вълнуваща!

Пеперудите винаги са заемали специално място в сърцата на модните фенове по целия свят. Дизайнерите и модните експерти на Folli Folli, познавайки отлично това, което момичетата със стил наистина обичат и търсят, поставят любимите пеперуди на предна линия в новата колекция "Wonderfly". Пълни със светлина, всички тези изящни творения в колекцията са изработени от висока проба сребро и украсени с бляскави цирконии.

Точно на тях се спряхме за неустоимата си визия на прага на новата година! Виж кои са нашите модни находки, с които ще изглеждаш по-атрактивна веднага!

Нежните колиета в различни варианти подчертават романтичния ти характер!

Обеци, пръстени и гривни, които носят еднакви двойки пеперуди, готови да впечатлят с деликатния си дизайн и бляскав ефект.

Създай уникални комбинации от любимите си бижута с пеперуди! Направи най-актуалните символи твои и нека криле от блясък полетят над най-вдъхновяващите ти моменти!

Часовниците се превръщат в ефирни и изключително женствени аксесоари, благодарение на елегантните циферблати, украсени с впечатляващи мотиви на пеперуди.

Добави индивидуален нюанс към своята парти визия, като заложиш на най-нестандартния сет в колекцията - пеперуди в черно, които добавят доза драматизъм и фатален характер на визията! 

Бижутата и часовниците Folli Follie ще намериш в магазините Folli Follie, Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall.