6 знака, че е трябвало да си тръгнеш отдавна

    Раздялата е сложна работа. А още по-сложно е, ако не се срещате от 9 седмици и половина, а от много повече време. Но, рано или късно, отношенията...

 
 

Раздялата е сложна работа. А още по-сложно е, ако не се срещате от 9 седмици и половина, а от много повече време. Но, рано или късно, отношенията трябва да променят вектора си на развитие, или изобщо да приключат.

Как да разбереш, че е време да си стягаш багажа? И какво да правиш, ако не си готова да останеш сама? Ето ги 6-те признака, че е трябвало отдавна да скъсаш с този мъж.

Как различните зодии преживяват любовните неуспехи: разбери от снимките в галерията долу.

Галерия: Как различните зодии преживяват любовните неуспехи

Виж всички снимки

►►►Разрушителна връзка на хоризонта: пази се от нея!

Имате различни приоритети

Хайде, нека погледнем истината в очите: ако ти си настроена вече да имате дете, а той е отчаян чайлдфри – от тези отношения няма да излезе нищо. И работата не е в това, че той още не е готов, а в концепцията на възприемането като цяло.

Или пък – за теб той винаги е на първо място, а ти на него си му някъде след работата и „да пийна няколко бири с приятели“. Неговият приоритет е всичко друго, но не и ти. Колкото и да се стараеш, това не се променя. Ето ти първата червена лампичка – бягай, момиче!

Внимание: може би ти и досега си се надявала, че след време той ще се промени. Не храни напразни илюзии – това няма да се случи.

Kaк се влюбват различните зодии: научи от галерията долу.

Галерия: Kaк се влюбват различните зодии

Виж всички снимки

►►►Напусни го с достойнство!

Не се чувстваш себе си

Често отношенията ни променят много, особено в първите месеци, когато всичко е розово. Трансформациите, които се случват с момичето, което много харесва някое момче, изобщо не са обясними. Приятелките ти не те познават такава, а ти не си наясно, че колкото повече навлизаш в гората на отношенията, толкова повече се променяш.

Ако с всички останали си весела, щастлива, енергична, а с него си тиха, вечно седиш вкъщи и мислиш колко е на 100 половината – това не е добре. Рано или късно ще се наложи да му покажеш истинското си лице, а не е сигурно дали то ще му хареса. И изобщо не става въпрос за лицето ти без грим.

Внимание: понякога рязката ти промяна на „нормалното“ поведение може да е лъжлива и дори по-“правилна“ за теб. Не се заблуждавай – това не е така.

Постоянно се карате

Всеки божи ден чуваш безброй критики по свой адрес и едвам се сдържаш да не се разплачеш? Това не е нормално.

Здравословните отношения са конструктивен диалог и взаимна подкрепа, а не посредствен секс между агресия и скандали. Не, разбира се, ти може да ми изкрещиш, че сексът ви не е посредствен, но скандалите и конфликтите не могат да бъдат изгладени от нито едно креватно сдобряване.

Помисли, че друго момче ще може всичко това, но без скандали и обиди. Всяко друго момче.

Внимание: възможно е да не си го зарязала досега, защото се страхуваш да останеш сама. Това не е правилното мислене.

Не го обичаш

Твоето момче е момче мечта – закуска и кафе в леглото, никакви лигави истории в чата, той ще прибере майка ти от летището в 2 посред нощ и ще ти подари билети за концерта на любимата ти група. Само че има едно „но“ - ти не го обичаш.

В днешната реалност най-ценният човешки ресурс е времето. И ако ти не виждаш бъдещето си до човек, с когото си в момент, ти лишаваш не само себе си от този ресурс.

Молба: освободи го от тези отношения, които така и така няма да са с хепиенд, колкото се може по-рано. Може пък и двама ви да ви намери нова любов.

Хороскоп на мъжките изневери: осведоми се в галерията долу.

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

Той не те обича

Не, не ти говорим за тези наше женски истерии, когато той не ти вдигне телефона при първото позвъняване. Често се случва така, че „потребителското“ отношения към партньора взима превес над здравия смисъл.

Можеш смело да си сгънеш дрешките и да отидеш при родителите си, ако всичко, на което се крепят отношенията ви, се дължи на твоите вечни старания. Да му направиш вечеря, да му переш дрехите, да подреждаш къщата, докато той се весели с приятели без теб.

Можеш да се надяваш на мимолетно „целувам те“ в sms и да се молиш приятелката ти някой ден да не ти каже, че го е видяла с друга.

Помни, че отношенията са да даваш и взимаш поревно, а не да си домашна прислужница на свободолюбивите мъже.

Ти искаш друг мъж

Това е най-очевидният знак, че е време да сложиш край на връзката. Не може да си един мъж и постоянно да се заглеждаш по други. Трябва да разграничаваш флирта и кокетството и желанието да си жена на друг.

Ясно е, че сме живи хора от кръв и плът и ни е трудно да отречем, че наоколо е пълно с красиви хора. Но ако мислите ти са в посока, че трябва да смениш твоя приятел с Алек от съседния вход, или с касиера от супера – това вече е беда. Не се мъчи нито себе си, нито партньора. Бягай веднага. Готови, старт!

Традиционно напомняне: да стоиш, си струва, само ако е любов.