6 задължителни ерогенни зони за отлична секс игра

Както във всяко нещо, така и в секса - винаги е хубаво да знаеш кои техники работят най-добре за теб и твоя партньор.

Както във всяко нещо, така и в секса - винаги е хубаво да знаеш кои техники работят най-добре за теб и твоя партньор.

Но ако прекалено дълго започнете да правите едно и също нещо (и то през цялото време), телата ви свикват и обичайните ласки стават по-малко приятни. И какво следва тогава?

Върни си желанието за секс мигновено, виж как в галерията по-долу:

Галерия: Върни си желанието за секс мигновено

Виж всички снимки

►►► 78 щури луди секс факта

1. Около най-горещата точка

Стимулирай зоните близо до пениса му: пубис и вътрешна част на бедрата. Ако няма нищо против, можеш да масажираш перинеума с два пръста. (Но задължително първо го попитай!)

2. Чувствителният контур на устните

Букалният нерв, който минава около контура на устните, е отлична зона за стимулация по време на целувка. Много хора обръщат внимание на самите устни, но забравят за тази зона. Ако внимателно прокараш възглавничката на пръста си около устните си (сякаш мислено си нанасяш молив) ще почувстваш леко изтръпване. За да се възползваш от тази зона, не е нужно да "облизваш" лицето му - това все пак е странно... Целуни го както обикновено и след това прокарай върха на езика си по ръба на горната му устна. Облегни се и го целуни отново, след което начертай линия по долната устна. След това и той може да направи същото в замяна.

3. Зърната

Жените имат затруднения с тази зона, когато партньорът им сякаш не я забелязва, а за мъжете като цяло е неизследвана територия. От там идва и цялата драма. Затова - можеш да му покажеш как да погали гърдите ти така, че да изпиташ огромно удоволствие. Научи го как леко да захапва зърната ти, докосвайки ги с език и потупвайки - за по-лесно и нагледно може да му покажеш на неговите гърди, но не очаквай да изпита същото, което и ти. Чувствителността в гърдите при мъжете е доста по-притъпена.

4. Вдлъбнатината точно под шията

Мястото, където шията се среща с тялото, е специално. Там кожата е по-тънка, затова и усещанията са по-остри. Докосването до тази зона е много приятно! Целуни го по врата, постепенно се спусни надолу, прокарай възглавничките на палеца и средния си пръст от рамото до ключицата му, като извършваш кръгови движения. След това го целуни в тази област, като я затоплиш предварително с дъха си. Комбинацията от топлина и докосване отпуска тялото и събужда страстта. Гарантирано!

5. Долната част на гърба

В тази област има много нервни окончания, което означава, че има и доста голям потенциал за възбуда. Може да започнеш с масаж, рисувайки спирали с леки движения. Дори леките докосвания предизвикват настръхване по цялото тяло. Интересен обрат - докосване не с пръсти, а с буза или коса, това ще бъде необичайно преживяване и за двама ви.

6. Вътрешната част на бедрото

Тук също се събират много нервни окончания, така че не бива да пренебрегваш тази зона, но по-добре да я оставиш за десерт. Оближи пръста си и бавно начертай линия с него от средата на бедрото му в посока нагоре. След това повтори тази траектория с езика си. Кожата тук е чувствителна, така че обърни внимание на реакцията му.