6 трика да получиш вагинален оргазъм

Митичен ли е наистина митичният вагинален оргазъм?

 
 

Митичен ли е наистина митичният вагинален оргазъм? 

От Силвия Чалъкова

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм, те очакват в галерията долу

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►►Техники с презерватив - за още по-горещ секс

И ти ли си от жените, които смятат, че оргазмът е тема табу, която не подлежи на коментар или пък на експериментиране? Няма какво да се лъжем, статистиките сочат, че само 65% от жените получават оргазъм по време на секс, а 75% имат нужда от стимулация на клитора, за да го постигнат. Това е толкова несправедливо, нали? Но вместо да чакаш вагиналният оргазъм да дойде „от само себе си”, ето няколко съвета за постигането му, които изискват концентрация, добра лубрикация, вибратор, презерватив, някои специфични пози и упражнения!

Не прескачай любовната игра

Не подценявай силата на добрата прелюдия. Ако щеш, това е и онзи момент, в който можеш да му покажеш колко секси, предизвикателна, чувствена и нежна си и след като нажежиш страстите до изгаряне, да му дадеш най-якия и освободен секс, а на себе си да гарантираш достатъчно възбуда и влага за постигане на вагинален оргазъм.

Прелюдията има както физически, така и емоционални измерения. Целувките, прегръдките и галенето по ерогенните зони ни носят чувството, че сме желани и водят до по-добро навлажняване. А добрата лубрикация е от съществено значение за страстния секс и вагиналния оргазъм. Статистиката сочи, че осемнайсет минути са достатъчни за прелюдията.

Получи оргазъм преди секс

Този съвет сигурно ти се струва странен, но всъщност има логика. Немалко жени, които получават вагинален оргазъм по време на секс, казват, че преди това са мастурбирали и са постигнали оргазъм. Обяснението е, че така тялото е „загрято” и е с по-изострена чувствителност, а това гарантира оргазми по време на секс.

Малко клиторна стимулация по време на вагинален секс не е излишна

Ако искаш да увеличиш шансовете си за постигане на вагинален оргазъм, е хубаво да има и пряка стимулация на клитора. Не забравяй, че от теб зависи да възпиташ партньора си, за да достигаш оргазъм. Може да му предложиш да си поиграе със секс играчка, език или с пръсти, а също чудесен резултат дава и употребата на оребрен презерватив. Оребреният презерватив, освен че стимулира много добре G-точката ти, при определени пози активизира и клитора.

Прави упражненията на Кегел, които укрепват мускулите на тазовото дъно

Знаеш ли, че те могат да направят много повече от това просто да осигурят добър контрол върху пикочния ти мехур? Честото свиване и отпускане на вагината – упражненията на Кегел, водят и до по-добър секс. Те тонизират, усилват възбудата, създават по-добро сцепление по време на секс и по-интензивни контракции по време на оргазъм. Причината е, че подобряват кръвообращението в малкия таз.

Открий най-добрата поза за вагинален оргазъм

Най-добрата поза е тази, която ще ти осигури максимална стимулация на клитора и G-точката. Предвид ъгъла, по който влиза пенисът, най-стимулиращи са „кучешката поза”, „жената отгоре” и седнала в скута му.

Използвай лубриканти

Както казахме в началото, за постигане на вагинален оргазъм ни е необходимо добро овлажняване. Ако към естествената възбуда добавиш и малко лубрикант, това ще направи усещанията ти по-силни и по-естествени. Освен това понякога естествената лубрикация е възпрепятствана. Лубрикантът е разковничето и ако използвате секс играчки или за анален секс, които също водят до по-бързо достигане на вагинален оргазъм.

Какъв лубрикант и презерватив да избереш за постигане на вагинален оргазъм

⇒ Подходящите лубриканти, както и оребрените презервативи, ги има в асортимента на новата бързо развиваща се марка презервативи TUXIDO.

⇒ Качествените продукти от TUXIDO се грижат за сексуалното ти здраве и добрата чувствителност по време на секс.

⇒ Искаш да четеш откровена информация за секса? tuxido-condoms.com е единственият български интернет сайт, съчетаващ блог с много интересни статии за секса и онлайн магазин.

⇒ Не е за пренебрегване и фактът, че TUXIDO са презервативи с високо качество на достъпни цени.