6-те зодии, които очакват големи финансови промени през октомври 2022 г.

Астролозите споделят кои са зодиите, които ще променят нивото на доходите си или ще вземат решение за сериозни финансови инвестиции.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

През октомври 2022 г. ще се случи едно от най-важните събития за годината – на 25 октомври започва коридорът на затъмненията, който поставя началото си от знака на Скорпиона. Второто затъмнение ще се състои през ноември в съзвездието Телец, като се фокусира върху финансовите реалности в живота на всеки. Поради това мнозина ще се изправят пред необходимостта да променят трайно начина си на печелене на пари или да вземат сериозни решения за бъдещи мащабни инвестиции.

Всякакви идеи, свързани с промяна на работното място или сфера, както и желанието да увеличиш заплатата си, или дори да преразгледаш семейния бюджет, имат своя шанс през октомври.

Ето кои са шестте знака, които определено ще посрещнат финансови промени в живота си следващият месец:

ВЕЗНИ

Представителите на този знак започват нов финансов етап в живота си, който е свързан с нов източник на доходи. Тоест можеш да получиш новини за промяна в заплатата или може да получиш лично постъпление от страна на родителите ти (от продажба на недвижими имоти или отдаване под наем на жилища).

Галерия: Какво казва зодията ти за твоята кариера

Виж всички снимки

ОВЕН

Вероятно ще се появи нов източник на доходи на хоризонта чрез партньор: например половинката ти ще си намери работа и капиталът на вашето бъдещо семейство ще се увеличи. Или ще решиш да вземеш кредит. Също така е вероятно да ти дойдат пари от застраховка или друго нещо (наследство, дарение от държавата, финансова помощ под формата на голяма сума поради спешност). Освен това финансите могат да дойдат и от работата ти.

ЛЪВ

Вероятно през октомври ще решиш да продадеш дома си (или някакви по-големи и ненужни вещи), благодарение на което ще получиш голяма сума пари. Или родителите ти ще ти направят сериозен финансов подарък: ще ти прехвърлят земя, апартамент, вила и т.н.. Освен това може да вземеш решение за голям финансов проект за подобряване на дома ти: например да вземеш заем за изграждане на лятна къща/баня/ремонт на апартамента.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

ВОДОЛЕЙ

Очаква те нов кариерен връх или поради новия ти социален статус ще станеш собственик на голяма сума пари. Статутът може да бъде свързан с наследяване или с повишение на работа (например ще получиш увеличение на заплатата).

РИБИ

В началото на октомври в твоя Дом нафинансите ще има пълнолуние: може да получиш голяма сума пари или наличните ти пари ще бъдат свързани с печалбата ти от нов бизнес проект. Можеш също така да получиш отговор, зададен отдавна от теб към шефовете ти, което ще сложи край на финансовите въпроси.

5-те зодии, чиито живот ще се промени през 2022 г.

Вижте повече

5-те зодии, чиито живот ще се промени през 2022 г.

Звездите гарантират, че животът на тези пет зодии ще се промени много през новата година.

ДЕВА

През октомври пълнолунието в знака на Овен ще премине в твоя Дом на семейните финанси: ще трябва да обърнеш внимание на доходите на половинката си. Може да се вземе решение за кредит, ипотека, както е възможно да стигнат до вас новини за наследството, което предстои да бъде получено. Също така е вероятно успешно завършване на кредитната ти история.