6-те най-жизнерадостни зодии

Ето кои са най-енергичните, жизнерадостни и весели зодии. Ти сред тях ли си?

 
 

Ето кои са най-енергичните, жизнерадостни и весели зодии.
Ти сред тях ли си?

Всяка зодия има уникален набор от личностни характеристики, но има знаци, които се различават от другите с невероятен оптимизъм и любов към живота. И те определено са в състояние да заразят всички останали със своята неизчерпаема енергия.

Най взискателните зодиакални знаци, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най взискателните зодиакални знаци

Виж всички снимки

►►► 4 женски зодии с мъжки характер

Представителите на тези знаци са страхотни приятели и ако търсиш приключения, трябва да си наясно, че те винаги ще те подкрепят в най-смелите ти идеи. 

1. Лъв

Лъвът обича да бъде главният герой във всяка дейност и във всяко събитие. Той има много енергия и желание да действа. Независимо дали става дума за концерт след тежък работен ден, парти, което започва посред нощ или досадно изкачване до снежен връх, този слънчев знак изглежда пряко свързан със Слънцето и дори в най-немислимите ситуации намира енергия и я споделя с другите.

2. Близнаци

Енергията на Близнаците има силен израз в невероятното им въображение и творчески таланти. Този въздушен знак е пълен с жизненост, радост и енергия. Той е неудържим, когато става въпрос за партита, забавления (какъвто и да е вид забавления) и всякакви физически активности. Близнаците винаги са пълни с ентусиазъм и знаят как да заразят другите с него.

via GIPHY

3. Телец

Представителите на този знак са наистина неудържими. Този знак, управляван от Венера, е силен почитател на положителните емоции, забавленията и разбира се, флирта. Телецът е идеалният приятел и спътник във всяка дейност, която изисква талант - засаждане на цветя, печене на хляб, шиене на дрехи - тези видове дейности са особено добри за Телеца, тъй като в изобилие те имат специална чувственост и чувствителност в тези области.

4. Скорпион

Представителите на този знак са ярки, привлекателни и очарователни, особено ако искат да създадат приятелства или нови връзки. Винаги безупречен, никога не пада духом и никога оставя умората да победи. Ентусиазмът на Скорпионите, съчетан с естествената мистерия, ги прави невероятно привлекателни за околните.

via GIPHY

►►►8-те зодии, които не са съвместими

5. Стрелец

Най-поразителното при този огнен знак е не толкова неговата жизнерадост и издръжливост, а невероятната му сексуална енергия. Този знак се управлява от Юпитер и затова Стрелецът в леглото е най-перфектният любовник - от една страна, заради силния си еротичен заряд, а от друга - заради способността си да забавлява половинката си с весели разговори след секс.

6. Риби

Този воден знак има специална връзка с енергията и активността във Вселената. От една страна, Рибите имат силен житейски импулс, който ги прави винаги активни и ангажирани, от друга страна, те имат вродено желание за мир и спокойствие. И в този баланс те съществуват през целия си живот. Но нивото им на оптимизъм и енергия не винаги е еднакво.