6 пъти, когато тя лъже в леглото

Дори жената да се кълне, че това е истина, мъжът винаги си има едно наум. Едно ли казахме?!?

 
 

Дори жената да се кълне, че това е истина, мъжът винаги си има едно наум. Едно ли казахме?!?

Секс пози според неговата зодия - разбери кои са от галерията долу

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

►►►12-те секс въпроса, които си си задавала със сигурност

Вече свърших“

Е, най-разпространената лъжа. Жените сме се научили не просто да изричаме тези думи убедително, гледайки мъжа право в очите, но дори сме спецове в имитирането на оргазъм.

Но пък на мъжете им се иска да вярват в тази лъжа. Та нали, ако жената стига с него до оргазъм, то значи, че той е велик. Ако пък не, то явно тя си има някакви проблеми: фригидна е или я мъчи хрема. Защото мъжът е лъв. С него всички свършват.

Разбира се, размерът не е важен“

Уви, това не е така. Все пак, размерът е важен. Колкото е по-голям пенисът, толкова повече нервни окончания ще задейства. И колкото по-малко е достойнството, толкова по-убедително жената ще заявява, че за нея размерът е без значение.

►►►9 неща, от които да не се срамуваш в секса!

Никога не съм мечтала за тройка с двама мъже. Да не съм извратена!“

Социумът принуждава жената да бъде приличен човек. Само мъжът може да си позволи такива щения, защото той е всеизвестно гадно животно, което има правото да се радва на живота, при това ще получи и похвали.

А жената нека отиде на изложба, след това може да се омъжи. А тогава обликът й трябва да е блестящ и неопетнен. И въпреки това всяка жена неведнъж се е замисляла какво ли е чувството да бъде главна героиня в оргия. И без конкуренция наблизо.

Толкова хубаво не ми е било с никого“

Просто комплимент. Мъже, не се възгордявайте. По-скоро това е награда за старанието и пролятата пот. Но когато момичето повтаря фразата като развалена грамофонна плоча и настоява да се видите отново, макар и да не става въпрос за сериозни отношения, може пък и наистина мъжът да е бил невероятен в леглото.

Ти си ми трети“

Обикновено на въпроса колко мъже е имала жената (защо изобщо му трябва на мъжа да пита подобно нещо), тя изрича едноцифрено число. И обикновено то е от едно до пет. Ако е съвестна и не обича да лъже (много), то от пет до десет. Реалния брой на партньорите й обаче не знае дори най-близката й приятелка. Жената действа на принципа „Броят се само регистрираните, а Иван изобщо не го броя, защото е Козирог“.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм - кои са - разбери от галерията долу

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Никога преди не съм правила това“

Фразата може да се отнася за всеки вид секс. Още един начин да изчетка мъжа. Да му създаде приятно усещане, че именно на него се пада честта да я преведе по лабиринта на скромната девойка, за да излезе тя от него вманиачена по страстта и жадуваща за оргазми. Едва ли обаче допреди срещата й с този мъж животът й е бил сведен до една проста и скучна мисионерска поза.

P.S. Всяка ситуация и всяка жена са индивидуални. Може би точно ти казваш истината на половинката си (ха-ха-ха).