6 начина да спестиш пари и да изглеждаш модерно

Ами, да! Не само, че е възможно, а дори е по-лесно, отколкото очакваш.

 
 

Ами, да! Не само, че е възможно, а дори е по-лесно, отколкото очакваш.​

Да бъдеш винаги в крак с последните модни тенденции не е особено лесна, нито пък евтина задача. Обикновено новите тенденции изискват и доста нови инвестиции, но ние знаем как и от какво можеш да спестиш - без да проличи по какъвто и да е начин!

Как се обличат различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как се обличат различните зодии

Виж всички снимки

►►► Време за шопинг: 6 правила, които ще ти спестят пари

Подбрахме 6 модни неща за сезона, от които можеш да спестиш. И отново ще бъдеш модната икона на компанията!

Тениски

Добрите "скучни" обикновени тениски... едноцветни - бели, черни, сиви - те са в основата на всяка тенденция и в почти всеки сезон. Капнала си се с доматен сос върху една от едноцветните си тениски - лесно я заменяш с друга, изцапваш я с фон дьо тен - повтаряш същата операция. Тениските в основни цветове често са подценявани и определеяни като "скучни и еднообразни", но всъщност те са съкровища, защото първо, никога не са извън модните тенденции, второ - можеш да си купиш няколко еднакви на едро и трето - не са скъпи, а са перфектна основа за цялостната ти визия.

Офис панталон

Търсиш универсални черни офис панталони? Потърси си някои, които да съчетават в себе си приятна, разумна цена и добро качество. Всъщност не е лоша идея да си потърсиш и един цветен, съвсем нестандартен панталон, който да можеш да комбинираш с много неща от гардероба си. Така ще имаш избор - класическа офис визия или свеж, пролетен шик.

"Работна" чанта

Да си купиш чанта, която да подхожда на офис визията ти, не е никак лесна задача. Но ситуацията е много по-проста, отколкото изглежда. Вместо да се чудиш какъв "сак" тип елегантна дамска чанта да си избереш, в който да побереш половината си покъщнина (нищо, че половината неща може изобщо да не ти потрябват, но пък нека за всеки случай са си там...), а след като звънне телефоан ти - да ти трябват минимум 5 минути, за да го откриеш на дъното на тази чанта - просто си купи една стилна дамска чанта от хубава естествена кожа. Дискретният класически дизайн, неутралния цвят и липсата на крещящи декоративни елементи е най-добрата комбинация, от която се нуждае визията ти.

Слънчеви очила

via GIPHY

Слънчевите очила са сред аксесоарите, с които не бива да се прави компромис, защото е важно грижата за очите ти да бъде много добра. Така че добрата инвестиция в новите ти слънчеви очила може да бъде от класическа форма на котешко око до така наречения "бъбрек". В тяхната компания можеш да блестиш до края на живота си, защото слънчевите очила във всички цветове и форми ще бъдат винаги актуални.

Равните обувки

Ниските обувки, тип "балеринки" се износват много по-лесно и бързо от високите токчета. Така че не е нужно да инвестираш много в поредния си нов чифт, който вероятно ще носиш един-два, най-много три сезона, преди да си помислиш за следващите.

Спортни панталони

Класическите сиви спортни панталони или клинове са сред основните неща, които изглеждат абсолютно еднакво, независимо дали си си ги купила за 20 или 200 лв... Заложи на бюджетни, но висококачествени модели. Определено резултатът ще е задоволяващ.