6 начина да подариш секс

Свети Валентин наближава и е време за подаръци... от всякакъв характер.

 
 

Свети Валентин наближава и е време за подаръци... от всякакъв характер

Сексът няма да го изненада, но "сексът в кутия за подарък" си е съвсем друго нещо. И повярвай ни - дълго ще помни онази незабравима нощ, която си му подарила.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Краткият път към невероятния кунилингус

Еротично бельо

Не, в момента не говорим за прашки и супер изрязан сутиен, а за по-секси и разкриващи елементи от гардероба ти. Например за тези, които никога не би си купила, освен ако не за специален повод.

Завързани очи

Когато затвориш очи, всичките ти сетива са изострят. Да, може да е доста трудно да се отпуснеш в такъв момент, но пък ако подготвиш вечеря за двама ви и не планирате нищо друго... не бързате за никъде... резултатите ще бъдат невероятни! Завържи му очите и му покажи, че поемаш контрола в свои ръце. Накарай го да се отпусне и да ти се довери.

Кажи му, че каквото и да правиш с него, ще бъде изненада и просто се опитай да звучиш не заплашително, а интригуващо.

Еротичен масаж

Нека продължим темата със завързаните очи. След като се увериш, че той е отпуснат и готов да приеме ласките ти, можеш да преминеш към лек еротичен масаж (на местата, на които знаеш, че той обича да го докосваш). Няма нужда да се опитваш да правиш истински масаж: твоята единствена цел не е да облекчиш болката в раменете му след дългия работен ден, а да го възбудиш. Така, че погали ерогенните му зони, докосни ги с ръцете, език, коса...

Кубче лед, перо и восък

Сигурно си виждала по филмите как тя капе восък по корема му, а той стене от удоволствие. Е, можете да опитате и вие, но не забравяй - безопасността преди всичко!

via GIPHY

Идеята е, че при капката восъкът трябва да се охлади и да попадне върху кожата топъл, но не горещ. Вземи свещи, които са изработени от чист парафин и си спомни часовете по Физика, че точката на топене на восъка е значително по-висока от тази на парафина. Парафинът има най-ниската точка на топене. Съответно всички други свещи могат да причинят изгаряния и алергични реакции. А ти определено не искаш това! Имай предвид, че много по-безопасно е да включиш пера или кубчета лед в секс играта, а разлика в ефекта почти няма да има.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►► Секси крачета: включи ги в любовната игра

Ролеви игри

Сигурно сте си говорили как изглеждаш в еротичните му фантазии.... Може би си очарователна блондинка, макар че в живота си строгата брюнетка? Или би искал да го накажеш? Какъвто и да е сценарият, Денят на влюбените е чудесна причина да се появиш в нова роля. Ще видиш, че ще постигнеш неочакван възбуждащ ефект.

Игри и играчки

А понякога се случва така, че нямаш нито сили, нито време, нито фантазия, а времето минава много бързо и Свети Валентин е по-близо отколкото ти се иска. Винаги добра идея е да навлезете в нетипичната паралелна вселена на някоя еротична игра: има много такива в секс магазините, а и в интернет.

Каквото и да правите или да не правите - помни - и двамата трябва да се чувствате добре в това!