6 модни урока за елегантната ти визия

Потвърдено: наистина работят!

 
 

Потвърдено: наистина работят!​

Истината е, че най-удобното за ежедневната ти визия са дънки, мека, топла блуза и любимите ти маратонки. Но все пак понякога е добре да излизаш извън зоната си на комфорт и да бъдеш стилна и елегантна, нали?!

Избери модна тенденция според зодиакалния знак в галерията долу:

Галерия: Избери модна тенденция според зодиакалния знак

Виж всички снимки

►►► 11 модни грешки, които правят стила ти обикновен

Ето ги и шестте трика, които ще ти помогнат да си създадеш изтънчен външен вид, който винаги да е актуален.

1. Комбинирай дрехи с един и същи десен

Това винаги прави образа ти красив, стилен и елегантен.

2. Не забравяй за якето и/или сакото

Колкото и да не ти се вярва – якето или каквато и да е друга връхна дреха би могла много лесно да подобри цялостната ти визия. Потърси някой по-разчупен дизайн на якета или сака, които пасват на фигурата ти.

Ярките цветове винаги са били считани за смели решения, затова не се страхувай да експериментираш. Ако пък все още не си готова за тази крачка – тогава опитай с каре или райе.

3. Класически блузи и ризи

Винаги изглеждат много стилно и елегантно. А ако ги комбинираш с модерни панталони с висока талия и подходящи обувки – е, няма какво повече да искаш! Ще изглеждаш невероятно!

4. Черна рокля

До болка известна и позната, но пък винаги е подходяща и стои прекрасно на почти всички фигури. Имай предвид, обаче, че е добре дължината да бъде под коляното, за предпочитане до средата на прасеца, и все пак да не ограничава движенията ти.

5. Като цяло роклята винаги е добър избор

И добро решение за какъвто и да е повод. Особено ако избереш модел с щампа. Ще ти издадем една тайна – сред шарките за предпочитане са геометричните пред флоралните, защото се възприемат по-лесно от окото.

6. Пола-панталон с високи токчета

Вероятно ще кажеш, че ти се струва странна комбинация, но повярвай – крайният резултат е зашеметяващ! Полата-панталон е универсална основа, върху която можеш да си създадеш елегантна и женствена визия, която определено няма да остане незабелязана.