6 идеи за съчетаване на маникюра с облеклото

В края на зимата, очите копнеят за цветове. Подари си глътка свежест, като подбереш най-доброто облекло за пролетния ти маникюр. Помагат ти лаковете от новата колекция Калейдоскоп на SNB Professional.

 
 

В края на зимата, очите копнеят за цветове. Свежи, нежни и жизнерадостни.

Сетивата бленуват за емоции – наситени и необуздани. Сигурни сме, че вече нямаш търпение да облечеш както себе си, така и маникюра си в дръзки, артистични нюанси. Ето защо, решихме да ти отправим предложения как да съчетаеш шест от най-актуалните цветове при лаковете за сезона с облеклото си.

За да бъдеш различна и да се откроиш ти помагат нюансите от колекция „Калейдоскоп“ на SNB Professional – Венцислав, Зоя, Гергана, Диляна, Симеон и Татяна.

Светлосиньо

Цветът на ширналото се над теб синьо небе и свободата.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Венцислав:

Светлосин пастел, който ще те качи на гребена на вълната, пасвайки като ръкавица на авантюристичната ти природа.

Лилаво

Наричат го „кралски цвят“ и с право. Освен че стои много закачливо, съчетан с по-свежи нюанси на дрехите, той придава доза аристократизъм и бунтарство, когато го носиш с тъмно облекло.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Зоя:

Нюанс лилава перла, артистичен и различен. С него можеш да се качиш на върха на планината по залез слънце или да посрещнеш изгрева на брега на морето.

Червено

Вечната класика, която те кара да изглеждаш женствена и неустоима, независимо дали го носиш с официална рокля или карирана риза.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Гергана:

Червен пастел, с който ще се чувстваш еднакво очарователно където и да си. Не забравяй, че червеното винаги е на мода!

Коралово

Представяме ти големия хит за сезон пролет-лято! Всички си падат по него и с право – той може да разнообрази и най-семплата дреха. Както забелязваш, коралът се откроята невероятно върху черно, но стои супер и до друг „ваканционен“ цвят – тюркоаз.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Диляна:

Коралов пастел – ослепителен, зноен, направо горещ. Кара те да предвкусваш летните нощи още отсега.

Nude цветове

Толкова нежни и невинни, че ти се иска да ги носиш всеки ден. Страхотни са за по-пищни аксесоари, защото уравновесяват визия. Подходящи са и за спортните натури, които търсят изчистено и свежо излъчване.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Симеон:

Светлокафявият перлен цвят определено знае как да привлича погледите. Той добавя щипка романтичност и обещава, че с него ще уловиш незабравими моменти, залези и целувки.

Жълто

От него струи жизнерадостност на талази. Покажи своята щура страна, като си направиш искрящ жълт маникюр.

Пробвай тенденцията с лак за нокти Татяна:

Слънце в бутилка, което развеселява без проблем и най-мрачния ден. С него никога няма да ти е скучно.

** 4 бързи съвета за съчетаване на маникюра с облеклото:

1. Не се страхувай от контраста.

Има някои цветове, които си контрастират много силно – синьо и жълто, червено и зелено и т.н., но когато ги комбинираш заедно стоят разкошно.

2. Съобразявай се с това дали дрехите ти са с изчистен дизайн или с принтове.

Ако голяма част от облеклото ти е с принтове, то стой далеч от сложните дизайни върху ноктите. Вместо това, избери един цвят лак. Ако обичаш семплото облекло, тогава можеш да заложиш на по-сложен и креативен маникюр.

3. Съчетавай маникюра с аксесоарите си.

Например, ако носиш златист лак, той ще стои страхотно със златна гривна. Можеш също да се опиташ да комбинираш нюанса на лака с този на чантата, създавайки баланс между маникюра и облеклото.

4. Не пренебрегвай nude цветовете.

В случай, че се колебаеш как да комбинираш цвета на маникюра с облеклото си, спри се на nude нюансите – бежово, светлорозово, френски маникюр – те стоят елегантно с всеки вид дрехи и аксесоари.