6 идеи за бърз секс

Съвсем не на всички момичета им харесва дългият и чувствен секс, а мъжете невинаги предпочитат бързия и страстен. Как тогава да направиш незабравими и двата?

 
 

Съвсем не на всички момичета им харесва дългият и чувствен секс, а мъжете невинаги предпочитат бързия и страстен. Как тогава да направиш незабравими и двата?

Тези секс пози ти гарантират експлозивен оргазъм (снимки долу):

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

„Бързият секс – това е нещо като комплимент. Твоето признание, че момичето е съкрушително секси и затова не ти е по силите да се сдържиш“ – примерно така отговаряме на питащите ни мъже, страдащи заради своите 1-3 минути. Но не забравяме да добавя, че не единствено с члена може да се изтръгне оргазъм от жената.

Мъжът ми не може да издържи повече от 5 минути. Но, когато ми каза, че това е така, защото си губи ума по мен, започна да ми харесва. Ирина (29)

Това, между другото, е още една причина, заради която обичаме бързия секс: скритото чувство за вина, което изпитват повечето мъже-„зайчета“, почти винаги води до това, че в оралните и мануалните ласки те стават талантливи и неуморни.

А с рядката порода „бързаци“, които си стоят в блажената увереност, че 120-155 фрикции са достатъчни на жената за пълно отпускане, по-добре изобщо да не правиш секс. Нито бърз, нито бавен – никакъв.

Най-яркият секс е бързият, особено когато е със забранена жена, на забранено място. Например в колата или в разгара на работния ден, във фирмения склад. Марк (30)

Идеи за бърз секс

1. В момента, в който вашите нежни части от тялото се съединят, и двамата трябва да сте в пика. За „загрявка“ вършат работа дразнещи sms-и, или фрази, прошепнати на ухо, размяна на интимни снимки, целувки или петинг на задната седалка на таксито или в асансьора.

►►►Какво мисли той за твоя оргазъм

2. Ако те възбужда мисълта, че някой може да ви види, изберете нетипични за секс места: перваза на прозореца, стълбите във входа, тоалетната в самолета. Колкото повече адреналин има, толкова по-ярки ще са емоциите!3. Бързият секс е по-страстен и в това му е предимството. Плюй на амплоато си на „добро момиче“ и му дай да разбере, че не си настроена за нежности: лекичко го гризни по устните, пусни си ръката в боксерките му, обърни се с гръб и отъркай бедрата си в него, намеквайки за кучешката.

4. Ето кои са трите най-удобни позиции за бърз секс. „Вертикална кучешка“: можеш да се облегнеш на стената, да се подпреш на стола или на тоалетката, а той да мине зад теб. „Ездачка“: тя е идеална, когато страстта ви е застигнала още в колата, но вие сте решили да не се местите на задната седалка.  Стоейки: ако не си сигурна, че мъжът ще издържи на теглото ти, сложи на кръста му единия си крак, а не двата. Така на него ще му бъде много по-лесно да запази темпото и равновесието.5 Оголвайте единствено най-необходимото. Смъкнати, а не събути панталони, дръпнати настрани боксерки. Изглежда дреболия, но повдига неимоверно градуса на авантюрата.

6. Ако за определените за секс 120 секунди ти не си успяла да стигнеш до оргазъм (кой би могъл?) и тялото ти настоятелно иска да се отпусне, не се притеснявай да информираш за това партньора. Може да му кажеш: „Не спирай да ме галиш“, слагайки ръката му върху пубиса си или започвайки солова игра.