5 звезди, които започнаха годината с нова прическа

Докато все още свикваш да наричаш 2021-ва „минало“, Били Айлиш и Джиджи Хадид вече успяха да сменят радикално своя имидж.

 
 

Докато все още свикваш да наричаш 2021-ва „минало“, Били Айлиш и Джиджи Хадид вече успяха да сменят радикално своя имидж.​

Събрахме снимки на звездите преди и след преобразяването им.

8 звездни прически, които винаги са на мода, виж в галерията долу:

Галерия: 8 звездни прически, които винаги са на мода

Виж всички снимки

►►► ТЕСТ: Познаваш ли добре новите бюти тенденции

Били Айлиш

Новата година очевидно певицата започна с носталгия по миналото: „Тя се завърна“, написа певицата към нова снимка, която публикува в своя Instagram. На нея Били е с изцяло с черна коса - каквато беше в самото начало на кариерата си.

Снимки: @billieeilish

Джиджи Хадид

Джиджи направи обратното – преобрази се от брюнетка в блондинка. Моделът беше с такава прическа преди няколко години, но сега изглежда още по-добре.

Снимки: @gigihadid/ Фотограф: @yuliagorbachenko

Кеша

Кеша беше известна с прическата си с леки небрежни кичури. Сега образът на певицата се превърна във въплъщение на тенденциите за 2022-ра. Къс боб и тъмен цвят са всичко, което внесе радикалната промяна на имиджа й.

Снимки: @iiswhoiis

Карли Клос

Моделът и бивш ангел на Victoria's Secret, Карли Клос, направи най-актуалното боядисване на годината - "expensive brunette". Отдавна не бяхме виждали звездата с този цвят.

Снимки: @karliekloss

"След десетилетие прекарано като блондинка, най-накрая преминах към тъмната страна." - пише Клос.

Хейли Бийбър

Хейли на практика не изневерява на стила си и косата й е традиционно на една и съща дължина, както и цвят. Почти сме склонни да мислим, че моделът се опитва да превърне прическата си в запазена марка, но съвсем скоро феновете забелязаха лека промяна. Ти откриваш ли я?

Снимки: @haileybieber

Коя промяна ти изглежда най-радикална?