5 тенденции, които да опиташ, преди лятото да си отиде

от

Вече и вторият летен месец ни се изплъзна, така и не разбрахме как се случи толкова бързо. Защо лятото трябва да е като уикендите, чакаме ги сякаш цяла вечност, а докато мигнем, вече е понеделник сутрин и алармата на телефона ни се опитва безжалостно да ни накара да станем от леглото. Затова, наслаждавай се на всеки следващ летен ден със стил, а преди да добавиш плетивата и кожата към есенната си онлайн количка, изпълни оставащото време от лятото, с тенденции, идеални за носене, навсякъде и от всеки.

Сутиен вместо кроп топ

Няма съмнение, че сутиенът, носен като топ, е тенденция, която трябва да опиташ задължително този сезон. За още по-шик излъчване, може да го съчетаеш с блейзър.

© Getty Images

Сатенени рокли

Те са леки, удобни и женствени. А хубавото е, че си свободна да ги стилизираш с каквото решиш - с най-високите си токчета или с обикновени бели кецове, решението зависи изцяло от настроението ти.

© Getty Images

Пастелни нюанси

Бонбонените цветове триумфираха на модните писти. Откриваш ли ги в личната си колекция?

© Getty Images

Точки

Контрастът винаги е ефектен, особено ако говорим за черно и бяло. Точките са лесен начин да разнообразиш ежедневния си стайлинг. А знаше ли, че точно този десен е любимият на Кейт Мидълтън?

© Getty Images

Невидими сандали

Ако искаш и ти да притежаваш обувки като на Пепеляшка, това е хитър ход. Е, няма да са кристални, но и силиконовите каишки изглеждат доста добре.

© Getty Images

Галерия: Чантите, които можеш да носиш, както в ежедневието...

Виж всички снимки