5-те зодии, които приемат всичко твърде лично

Склонността всичко да се приема твърде лично е наистина пряко свързана със знака на зодиака, защото във всяко съзвездие Слънцето има различно усещане.

Например, есенните знаци (Дева, Везни, Скорпион) често изпитват меланхолия и самосъжаление, а зимните знаци (Стрелец, Козирог, Водолей и Риби) обикновено се възприемат като изгнаници и периодично се опитват да докажат своята стойност на другите.

Пролетните (Овен, Телец, Близнаци) пък заемат точно противоположната страна, попадайки в разцвета на природата, поради което рядко изпитват неудобство пред другите и не се различават със силни и крайни промени в чувствата и настроенията. Напротив, те са изключително активни и постоянно не им стига времето, за да се подготвят за следващите си постижения.

Що се отнася до летните знаци (в това число - Раци и Лъвове), Слънцето е в най-силната си позиция през този период. Обикновено тези знаци сами очакват големи неща от себе си, като деца, които вярват, че могат да се превърнат във всеки и по всяко време. Затова те са изключително чувствителни към чуждите оценки, защото искат да блестят и винаги да са на върха.

Трите зодии, които обичат за цял живот

Вижте повече

Трите зодии, които обичат за цял живот

Астролозите разказват кои представители на зодиите са способни да обичат и живеят с един партньор за цял живот.

Астролозите изследват всички съзвездия и разказват кои зодиакални знаци наистина приемат всичко твърде навътре в сърцето си.

РАК

Ракът започва лятното равноденствие, когато Слънцето е в най-високата си точка на небето. Следователно всички чувства и емоции при Раците са екзалтирани, което ги прави доста театрални и ярки във впечатленията им. Този знак трудно възприема критика. Ракът е символ на вечното дете, което има нужда от постоянно приемане и любов. Това означава, че тук няма място за недоволство, защото според логиката на Раците, когато обичаш, не искаш да преправяш и променяш човека.

РИБИ

Представителите на този знак се считат за най-романтичните и дълбоки зодиакални знаци, но в същото време те са и доста подозрителни, недоверчиви и чувствителни хора. Следователно в най-добрия случай това ще се изрази в творческа професия и периодично самосъжаление, а в най-лошия - в експлоатация на позицията на "жертвата". Действително, Рибите знаят как да получат своето, благодарение на способността да изглеждат слаби, имащи нужда от помощ и грижа. Но най-често тези хора го правят несъзнателно, просто защото възприемат твърде тежко всяка несправедливост по свой адрес. Така че приятел, който не е отговорил на съобщение, или гадже, което е забравил важна дата, може да стане истинска персона нон грата в живота на Рибите.

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

СКОРПИОН

В този знак Слънцето е в упадъка си, което означава, че най-тъжното нещо за Скорпионите е да бъдат отхвърлени от другите. Често чувстват, че не са забелязани, неразбрани и оценени. Факт е, че представителите на този знак имат огромен творчески потенциал и способност да обичат, но само, когато усещат пълно приемане. Когато някой се съмнява в талантите или обезценява чувствата на Скорпиона, това е най-голямата трагедия за него.

Скорпионът няма сили и увереност да се издигне на пиедестал, а чуждите оценки и подкрепа само са в състояние да изпълнят тази функция. Затова първият сигнал за излизане от една връзка за всеки Скорпион трябва да бъде моментът, в който се опитват да го преправят, да го огънат и да го накарат да бъде това, което не е.

КОЗИРОГ

Най-тъмната нощ е тази преди зазоряване, а най-дългата е в деня, в който Слънцето влиза в знака на Козирог. Именно това определя характера на представителите на този знак, защото Слънцето е в най-трудната си фаза. Козирозите наистина често са склонни към негативно мислене, особено когато им се струва, че са в неподходящото време и не на мястото си. Падането на Слънцето е метафора за състояние, когато неувереността в себе си, в своите таланти и черти поражда необходимостта от получаване на чужда похвала и одобрение. Това е като наркотик, който кара Козирозите да приемат присърце всяка „грешна“ изречена фраза. Ако не са оценени достатъчно – Козирозите са обидени, а ако ги хвалят твърде много – то те се съмняват, че тази лесна награда ще има стойност на по-късен етап.

ЛЪВ

Представителите на този знак обичат да блестят и да получават аплодисменти, това може да се види дори още от детството. Всеки Лъв (включително интровертите) тайно мечтае да стои на сцената и да слуша аплодисменти като дете, което иска да се потопи изцяло в лъчите на любовта на родителите си. Често това заплашва с факта, че Лъвът дава тази функция на всички подредв живота си. Струва му се, че буквално всеки трябва да го постави на пиедестал и добродушно да приеме безкрайния им нарцисизъм.

Когато Лъвът осъзнае, че някой е по-добър от него или, че никой не се интересува от постиженията му, той се чувства като актьор, който играе пред празна зала. Другата крайност е, че Лъвът се опитва да угоди, за да получи поредните овации и в този момент престава да бъде себе си. Освен това е изпълнен с негодувание към целия свят и разочарование от самия себе си.

Ти и планетите: новата ти страхотна връзка!

Вижте повече

Ти и планетите: новата ти страхотна връзка!

Разбери коя е твоята планета и как да използваш влиянието й.