5-те зодиакални знака, които са на "ти" с модата

Защо някои хора винаги имат перфектния гардероб, докато други търсят собствения си стил в продължение на много години?!

 
 

Защо някои хора винаги имат перфектния гардероб, докато други търсят собствения си стил в продължение на много години?!​

Огромно значение има зодията!

Козирог

Представителите на този знак принадлежат към типа хора, за които външният вид и социалният статус са неразривно свързани. Много често жените Козирог заемат сериозни позиции или правят пробив в кариерата си именно заради способността да се представят на най-високо ниво (Карла Бруни, Кейт Мидълтън, Ирина Шейк например). Основна характеристика или дори талант: да намериш висококачествени и скъпи неща, които са вечна класика. Козирозите винаги знаят кой чифт обувки ще бъде не само стилен, но и в крак с тенденциите. Малко вероятно е представителките на зодията да харчат пари за следващата модна новост, но ще направят такава инвестиция, че крайният резултат ще изглежда впечатляващо в продължение на много години.

Сладкишът, който отговаря на зодията ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сладкишът, който отговаря на зодията ти

Виж всички снимки

►►► 6 начина да спестиш пари и да изглеждаш модерно

Риби

„Главното не е кой си, а какъв си“ - това е основният постулат за модата и стила на всички Риби. Представителите на този знак, като никой друг, разбират, че създаването на външния вид може да направи напълно различен човек от всеки. Следователно жените (и мъжете), представители на този знак разбират модата, сякаш усещат нейните течения много преди да се появи самата тенденция. Рибите знаят как да се трансформират и да изглеждат различно, като същевременно залагат на най-обсъжданите неща от сезона. Така че, ако не знаеш кой стил да избереш, обърни внимание на Рибите: те знаят как да изглеждат подходящо, ловко, жонглирайки в различни посоки.

Лъв

Сред представителите на този знак се намират и рекорден брой дизайнери и икони на стил, защото именно при този знак Слънцето е в най-силната си позиция. За Лъвовете е важно да блестят и да създават красота, която осезаемо да витае около тях, така че жените и мъжете Лъв определено имат вродената дарба да виждат и усещат всичко, което е наистина модерно и стилно. Например Коко Шанел въвежда тенденцията за мъжко облекло, низове перли и дамска чанта. Истинският Лъв - Ив Сен Лоран - създава перфектното мъжко яке за жени, а знаменитости като Дженифър Лопес, Кара Делевин и Чарлийз Терон винаги изглеждат като основните звезди на червения килим: не можеш да откъснеш очи от тях, нали?!

Везни

В астрологията този зодиакален знак се счита за архетип на истински творец и естет. Везните винаги изглеждат интелигентни и грациозни, което до голяма степен се дължи на вроденото им чувство за красота. Благодарение на Венера, владетелката на знака, която дава на Везните таланта не само да създават красота (Дона Каран, Ралф Лорън), но и да дава уроци по стил на всеки, отнасящи се до собствения му външен вид. Нека имаме предвид, че повечето Везни обичат дискретния ежедневен стил, но дори и в най-простите неща изглеждат перфектно (Моника Белучи, Марион Котияр). Тайната им е в подбора на висококачествени материи, универсални цветови комбинации и скъпи аксесоари.

Скорпион

Този зодиакален знак се управлява от две грандиозни планети, отговорни за влиянието и сексуалността (Плутон и Марс). Ето защо СкорпионСкорпион

Скорпион

Този зодиакален знак се управлява от две грандиозни планети, отговорни за влиянието и сексуалността (Плутон и Марс). Ето защо Скорпионите знаят, че външната красота и стил са истински оръжия в борбата за власт и влияние. Жените от този знак обичат да усещат своята конкурентоспособност, като често я постигат благодарение на ефектния си външен вид (Скарлет Йохансон и Джулия Робъртс.

Що се отнася до създаването на модни образи, те наистина нямат равни тук - умеят да съчетават тенденции и дори в мъжки оувърсайз неща изглеждат женствени и привлекателни. Сред дизайнерите на Скорпион има много, които създават неща от злато, камъни и скъпи тъкани - такъв е стремежът на този знак към богатство и просперитет, който те обичат да демонстрират (Стефано Габана и Роберто Кавали).