5-те най-отмъстителни зодии

Сигурни сме, че неведнъж си срещала хора, които определено не прощават минали обиди. Така че, ако внезапно пресечеш пътя на някой от тях, не очаквай милост.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Ето кои са петте зодии, които ще си отмъщават, докато не се покаеш за делата си. Истински! (Според техните очаквания!).

Девите

Бъди сигурна, че ако внезапно обидиш момиче, конфликтът ви е завинаги. Тези привидно мили хора ще си спомнят как не си им честитила рождения ден преди три години. Е, ако си им причинила нещо сериозно, съветваме те да се огледаш по тъмните улици.

Скорпиони

Скорпионите никога не забравят минали събития. Те винаги държат нарушителите си близо до себе си, за да изчислят слабостите им и впоследствие да знаят къде да "ударят с жило". Да, жестоко е, но какъв урок за бъдещето, нали?!

Везни

Везните са от онези зодии, които отмъщават само в случаите, когато човек е преминал всички граници по отношение на тях. Тогава отмъщението ще бъде сладко. Но не се притеснявай, най-често е просто невъзможно да ги обидиш или ядосаш.

Риба

Поради прекалената си емоционалност, Рибите са прекалено чувствителни към света около тях. Така че една грешна дума и вече си в личния им списък с врагове, който водят от деца. Е, отмъщението им е доста предсказуемо – просто ще те побъркат, докато ти не избухнеш първа!

Рак

Всеки може да нарани чувствителните Раци, но те не могат да понесат отмъщението. Тези умели манипулатори са професионалисти във всичко. Особено в случаите, свързани с отмъщение. Човекът, когото са обидили, изчезва завинаги от живота им. А с безразличието си Раците определено могат да те докарат до лудост.

Кои са най-дразнещите жени от зодиака според мъжете

Вижте повече

Кои са най-дразнещите жени от зодиака според мъжете

Провери дали си в този списък?