5-те метода за възпитание в кралското семейство

Как Кейт Мидълтън и Уилям възпитават децата си?

Кейт Мидълтън ще роди буквално всеки момент (тя вече е приета в болница) и двамата с Уилям ще станат родители за трети път. Ето и как кралското семейство възпитава децата си.

Стилът на Кейт Мидълтън, показан в няколко снимки - виж в галерията долу.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Тишината и спокойствието напуснаха дома на Кейт и Уилям в деня, в който се роди Джордж. Но тази суета явно им харесва, защото много скоро след това на бял свят се появи и Шарлот. А сега младите принц и принцеса скоро ще се радват на братче или сестричка.

►►►Защо Кейт Мидълтън не лакира ноктите си? Отговорът е интересен.

Как Кейт и Уилям възпитават обаче 4-годишния Джордж (през юли той ще навърши 5) и 3-годишното си момиченце? И различават ли се кралските методи на възпитание от тези на простосмъртните хора?

Първо, Кейт споделя, че двамата с Уилям подаряват подаръци, направени от собствените им ръце. „Ти умееш да майсториш прекрасни неща“, казва тя с усмивка на Уилям. А сега вече и децата се включват към този процес. Второ – те сами водят децата си на училище. „Искаме да покажем на всички сина си. Да видят хората, че той е най-добрият. Всеки родител ще ни разбере“, разказва Уилям. Трето – двамата с Кейт се опитват да ги забавляват. Четвъртото нещо, което семейството прави заедно, е да гледат с децата анимационни филмчета. „Гледаме страшно много анимация и изобщо детски програми“, не крие очарованието си от рисуваните ленти Кейт. И петото правило, но в никакъв случай не е и последно, е, че кралското семейство се опитва да прекарва колкото се може повече време заедно с децата си.

„Никой не може да ви приготви за прекрасното чувство, което идва с появата на детето. Няма правила, които да важат за всички. Понякога се налага да импровизираш. Единственото правилно решение е да се стараеш да се грижиш колкото се може повече за семейството си“, споделя Кейт Мидълтън.