5 съвета за добри отношения с тази гад...любимия

следвай тези 5 съвета и подобри отношенията с половинката си.

 
 

Мисли за хубавото: следвай тези 5 съвета и подобри отношенията с половинката си, дори в този момент да ти е черен заради поредната си изцепка.

Каква съпруга ще си според зодията: разбери от галерията долу.

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

►►►Трите черти на прекрасните отношения.

По Коледа се случват чудеса, но се случва и точно обратното. Ако в отношенията ти с любимия човек има търкания и пукнатини и ти изобщо не си сигурна, че приказката ви ще звучи така „и живели заедно дълго и щастливо“, прочети следващите напътствия и си помисли какво ви очаква в бъдещето с този човек.

1. Не зацикляй с тези твои вярвания

Сиурно и ти си чувала, че двойките се разпадат често преди празниците (в САЩ дори има определен ден, когато това става най-често: 11 декември). Представи си, че това е такава „сериозна“ новина, както и тази за ретроградния Меркурий. И ако ти постоянно се страхуваш от неприятни събития, то вероятността да ти се стоварят на главата се увеличава.

►►►Твоят хороскоп за 2019-а те очаква тук.

2. Оползотворявай времето умно

Повечето почивни дни ти дават време да помислиш за себе си. Може да отидеш с приятели да покарате кънки на лед или пък най-накрая да се разходиш по магазините. А защо не и да пракараш времето си с партньора и да правите неща, които харесват и на двама ви, като да поиграете на Lady Popular.

3. Поговори с него откровено

Ако връзката ти с този мъж навява тревога и те държи под стрес, не е необходимо да се тресеш сама и да пазиш тези свои състояния в тайна от него. Ако на теб не ти харесва идеята да продължите да сте заедно по-често, отколкото сте били досега, това е още по-сериозен повод за разговор. Може би все пак раздялата не е чак толкова лош изход, ако връзката с този човек повече не те радва?

Секс позата, която ти подхожда: изненадай се от галерията долу.

Галерия: Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

Виж всички снимки

►►►Най-добрите любовни съвети на всички времена.

4. Измислете си съвместни цели

Ако и двамата сте на мнение, че всичко е прекрасно, но не ви достигат някакви дреболии – измислете си ги!

Опитйте нова поза, сгответе си нещо различно веднъж в седмицата, запишете се на танци по двойки. Краят на декември е точното време за позитивни решения за следващата година.

5. Мисли позитивно
Ако периодът на караниците е започнал сравнително наскоро, си припомни какви бяха отношенията ви по-рано. Така ще ти стане ясно какво да направиш, за да си ги върнеш.