5 срещи, с които ще му вземеш ума

Стига с отчаяната романтика и здравословна храна... Ето няколко предложения за среща, които наистина ще му допаднат.

 
 

Стига с отчаяната романтика и здравословна храна... Ето няколко предложения за среща, които наистина ще му допаднат.

1. Нахрани го „по мъжки“
Префърцунените хапки, подредени като произведение на изкуството в чинията просто няма да свършат работа на един изгладнял мъжкар. Предложи да отидете да хапнете любимата му храна. Сандвичи, ребърца, бургери и пица – вкусовите фаворити на по-голямата част от противоположния пол. Поспрете на някое местенце, където ще можете да си позволите да се изцапате без особени притеснения (печелиш бонус точки, ако "избършеш" кетчупа от устните му със своите).

Cosmo разкрития: Малките тайни на големите момчета, виж в галерията по-долу:

Галерия: Cosmo разкрития: Малките тайни на големите момчета

Виж всички снимки

►►► Романтика като на кино

2. Подложи го на спортно предизвикателство
Заведи го на боулинг, защото както добре знаем мъжете и спортът се спогаждат уникално добре. Изобщо не се притеснявай да го предизвикаш. Закани се, че ще го победиш като не пропуснеш да измислиш и подходящ залог - този, който загуби играта да направи дълъг и нежен масаж на победителя, например... А после, кой знае?

3. Заведи го там, където знаеш, че се чувства в свои води

Дори и това да е последното място от мечтите ти. Инициирай срещата ви на място, където знаеш, че той ще се чувства добре, защото това ще го предразположи да се развихри и да ти покаже кой е в действителност...


4. Забавлявайте се по детски
Отидете до някой аквапарк и си доставете един куп вълнуващи преживявания. Спуснете се прегърнати по пързалката и подсладете срещата си с апетитните наслади, които се предлагат там.

5. Станете принцът и принцесата... на спалнята
Накарай го да си облече пижамата (докато ти носиш сексапилна сатенена нощничка) и останете в леглото през цялата вечер. Освен да правите... да, точно каквото се сещаш, можете да пиете хубаво вино, да пуснеш приятна музика, да си поръчате храна, да си пуснете филм, да си направите чувствен масаж един на друг, дори да играете на видео игри (все пак това е среща по негов вкус!) - и всичко в леглото.

Предупреждение! Подобни срещи могат да се превърнат в крайно пристрастяващи, така че не прекалявай, защото така ще му хареса, че може и да не успееш да го изведеш повече.