5 секс сценария за новогодишната нощ

Забрави за баналното празнуване на Нова Година!

 
 

Ти, както и много други жени, си убедена, че новогодишната нощ е най-важната в годината.

Секс навиците на различните зодии – разбери какви са от галерията долу

 
 

Ти, както и много други жени, си убедена, че новогодишната нощ е най-важната в годината.

Секс навиците на различните зодии – разбери какви са от галерията долу

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►►Трите типа секс, които той никога няма да откаже

И разбира се, ти се иска точно през тази нощ да правиш най-върховния секс. Секси бельо и свещи, обединени в едно.

Ето няколко страхотни идеи.

Сценарий 1

Практически всяка вана се използва най-добре, когато в нея има двама души. Повечко пяна, етерични масла, свещи и разбира се, шампанско. Оралните ласки с шампанско са изключително готино нещо. Мехурчетата в напитката създават допълнително пикантно усещане. Само трябва да потренираш предварително и то не с помощта на партньора. Добре е да му спестиш неуспешните дубли.

Може да се запасиш с водоустойчиви играчки. Към игрите във ваната не забравяй да добавиш и масаж. Например - масаж на краката ще изненада половинката ти, защото обикновено са забравена част. Но точно там се намира точка, която отговаря за ерекцията.

** Още един жокер: пяна за вана, която се яде, като добавка към шампанското.

Сценарий 2

Рисува ли ти се? Нова година е време за желания. Някои жени дори ги пишат на листче, което изгарят и изпиват пепелта с шампанското. Купи от секс-шопа бои, които се ядат. След това нарисувай желанията си върху тялото на партньора и ги оближи. Със сигурност ще се сбъднат.

Сценарий 3

Празнична трапеза. Забрави за печеното пиле, то е крайно нееротично. Запаси се с екзотични плодове, различни сиропи и бита сметана. Да предположим, че ти ще си основното ястие. Обърни внимание на предварителната подготовка. За да сервираш себе си красиво и възбуждащо е добре да потренираш предварително. Не жали продукти.

Сценарий 4

Повече сняг. Купи флакон сух сняг, конфети и серпентини. Мъжът с удоволствие ще скочи в украсена спалня. Повечко различни гирлянди и огньове. Ако си по-смела, можеш да украсиш и себе си с лампички. Стига преди това да се увериш, че не се загряват твърде бързо. И най-важното, да ги свалиш преди да правиш секс.

Сценарий 5

Масаж с горещи мандарини. Смяташ, че с половинката ти сте опитали всичко? Специално за Новогодишната нощ са техниките за масаж с горещи мандарини. Няма нищо по-новогодишно от цитрусите, а и в същото време те са страхотен афродизиак. В Новогодишната нощ, когато всичко се възприема по-ярко и по-емоционално, с помощта на този вид масаж, можеш да създадеш прекрасен спомен у своя любим. Така всеки път когато види или усети мирис на мандарини, без значение по кое време на годината, ще си мисли за теб.

Преди да започнеш масажа, нагрей мандарините. Може да ги сложиш в гореща вода. Когато се нагреят, миризмата на парата ще бъде умопомрачителна. Може да добавиш във водата щипка канела. Стига този аромат да ви харесва. Сама избери как да направиш масажа – дали да използваш сока им, с масажно масло без аромат или олио с мирис на мандарина. Докосвай чувствителните зони на партньора, сякаш рисуваш отгоре му. Препоръчва се, масажа да се прави от горе надолу, чак до палците на краката.