5 романтични пози за влюбените в секса

Ето и няколко романтични пози за влюбени!

 
 

Ето и няколко романтични пози за влюбени!

Всеки ден може да е ден на влюбените (или нощ на влюбените), само трябва да внесеш малко романтика. А също и да опиташ нещо ново, което е гаранция за невероятен секс. 

Галерия: 13 супер нетрадиционни секс пози (18 +)

Виж всички снимки

  1. Любовна плетка

Позата е супер подходяща за мързелив секс късно през нощта или сутрин. Легнете и двамата настрани с лице един към друг, преплетете си ръцете и краката, целувайте се и се прегръщайте, без да бързате за никъде. Професионалистите даже успяват и да си дремнат!

  1. Стрелата на Амур

Знаеш ли колко е приятно да си отгоре и да доставяш удоволствие? Не, не типичната ездачка, а по-скоро мисионерска с обърнати роли: легни отгоре, изпъни крака и застани между неговите, които са свити в коленете. Опри се на лакти и се движи бавно под правилния ъгъл.

►►►ВИЖ ТУК: 6 приложими секс пози от "50 нюанса по-тъмно"!

  1. Мързеливата ездачка

Можеш и по друг начин да промениш позата „ти отгоре”. Седни върху него, обърната с гръб, разтвори широко крака и се опри на лакти. Той може да контолира движенията ти, като държи дупето ти, за да добави още наслада в и без това отличния секс.

  1. Звездата на любовта

Невероятно чувствена поза! Нека той да седне на леглото, подпирайки се на длани. Седни с лице към него в подобна поза, само че нека твоите крака са сгънати в коленете, а не изпънати. Помогни му да проникне и се движи бавно, като от време на време задържай погледа си върху него.

  1. Две сърца

Нека той седне с кръстосани крака. Седни върху него в подобна поза, с лице към него. Целувай бавно и с чувство устните му, бузите му и всички места, за които се сетиш. Движете се плавно, а за да е още по-романтично добавете шоколад и шампанско към секса.