5 причини да отидеш на грим коучинг

Лицето е твоята визитка, а тайната магическа рецепта, за да изглежда перфектно е грим коучинг.

 
 

Гримът не е прищявка, точно обратното – той е инструментът, с който изразяваш себе си. Има ли по-хубаво от това да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно всеки ден?

Лицето е твоята визитка, а тайната магическа рецепта, за да изглежда перфектно е грим коучинг. Грим коучинг е техника и умения, които придобиваш за цял живот. Той е изкушение, за което си заслужава да се запишеш още сега.


Заповядай на грим коучинг събитието, което ще се проведе в неделя на 02.04.2017г. от 15:00ч. – 18:00ч. в Къщата на Елинор, ул. Цар Асен 33. Запази си място с предварително записване на тел: 087 9912405 или лично съобщение във Фейсбук страницатa на Ellinor's House или GretaGrim.com.


Ето няколко причини да посетиш грим коучинг:

♦ Той ще се проведе от професионалния кино-гримьор Грета Великова. Утвърдено и уважавано име, като една от добрите кино-гримьори с огромен професионален опит във всички сфери на грим индустрията. Името й се свързва със световно известни кино продукции, снимани в България и чужбина. Грета Великова приема за своя мисия не само да гримира лицата на популярните личности, но и да помогне на всяка дама да хареса образа си в огледалото.

♦ Ще научиш професионални техники на гримиране, с които сама ще правиш ежедневния си грим перфектен и дълготраен. Ще разбереш как да скулптираш и озаряваш своето лице с цветовете на здравата кожа. Ще получиш индивидуални препоръки за подходящите видове цветна козметика за твоя тип и цвят кожа.

♦ Изключително трудно е сама да откриеш точният цвят фон дьо тен или идеалния коректор. За да не се стига до излишни разходи, които ще похарчиш за грешната козметика с индивидуална грим консултация ще разбереш кои видове цветна козметика са подходящите за твоето лице.

♦ Потопи се в изкуството на грима. Специално за всички дами присъстващи на Грим kоучинг с Грета Великова в Къщата на Елинор, BELL HYPOAllergenic подарява уникални подаръци с още разкошни и много приятни изненади.

♦ Ще се работи с личната ти козметика - всяка дама трябва да носи всички гримове, четки и други инструменти за грим, ако разполага с такива. Вземи с теб дори и тази козметика, която не ползваш в момента, защото може да се окаже, че е приложима за теб. Целта е както да се научиш да ползвате това, с което разполагаш, така и да получиш препоръки с какво да попълниш гримьорския си арсенал.

** Грим коучинг не е просто урок по самогримиране, а истинското ноу-хау от гримьорската професия изпълнен с опит и знания, усъвършенствани през последните 18 години в работата на Грета Великова като професионален кино-гримьор. Грим коучинг е създаден с кауза, насочена към жената, която иска да сияе, да излъчва респект, красота и женственост.