5 причини да купуваш бельо онлайн

Казват, че комфортът започва под дрехите. И това е вярно - перфектно прилягащото бельо ще ти вдъхне увереност, а дрехите, които носиш ще ти стоят още по-добре.

 
 

Казват, че комфортът започва под дрехите. И това е вярно - перфектно прилягащото бельо ще ти вдъхне увереност, а дрехите, които носиш ще ти стоят още по-добре.​

Вече няма нужда да купуваш бельо само от физически магазини. В днешно време, и особено в настоящата ситуация, в която трябва да си внимателна с физическия контакт, можеш да се възползваш от богатия избор на бельо в интернет. Затова, заедно с експертите на Astratex.bg, ти представяме 5 причини, поради които е по-добре да избереш бельо онлайн.

Няма нужда да бързаш

Въпреки че, никой не иска да прекарва дълги часове в магазина за бельо, можеш да отделиш малко повече време за избора на сутиен онлайн. Освен това, можеш да запазиш харесаните продукти в графа „Любими“ и да се върнеш към тях по всяко време. След като прецениш какво наистина искаш, просто следва да направиш окончателен избор, който ще завърши с поръчка. И най-хубавото е, че можеш да направиш всичко това с няколко клика докато си лежиш на дивана в полунощ и похапваш пуканки.

Богат асортимент

Тъй като онлайн магазините не са ограничени от определено пространство, те предлагат хиляди артикули. Също така, ако си от малко населено място, онлайн магазините ти дават достъп до продукти, които не бих намерила около твоята локация. 

Вече имаш ясна представа какво търсиш? Независимо дали става дума за дамско бельо или бельо за любимия, можеш да улесниш намирането му, като използваш филтри. В тях можеш да посочиш конкретния размер, кройка, цвят или ценови диапазон, в който искаш да се вместиш. Това не само ще ти спести време, прекарано в разглеждане на неща, които не са налични в твоя размер, но и ще ти спести пари - ако ограничиш ценовите граници, просто няма да виждаш по-скъпото бельо и така то няма да те изкушава излишно. 

Избор на размер за няколко минути с помощта на шивашки метър и няколко клика

Рисковано ли е купуването на сутиен в интернет? Вече не. Имаш нужда само от добрия стар шивашки метър и онлайн консултация. Тя ще ти помогне да намериш правилния размер сутиен само в няколко прости стъпки. Онлайн консултацията калкулира резултата не само според мерките ти, но и съобразно типа на фигурата, формата на гърдите и възрастта ти. Възможно е новата информация да те изненада, но все пак е препоръчително да я вземеш предвид. Може да се окаже, че размерът, който си купувала в продължение на години, не е правилният за теб.

Ако продуктът не ти харесва, просто можеш да го върнеш

Възможно е поради някаква причина да не си доволна от поръчаното бельо. Все пак изборът, било то на дамско или мъжко бельо, не е лесна задача. Бельото трябва да бъде преди всичко удобно, така че запази само продуктите, които наистина ти подхождат и отговарят на всичките ти очаквания. Ако имаш нужда от друг размер, цвят или искаш да върнеш стоката и да избереш друг модел, не се колебай да се възползваш от услугата за замяна и връщане. Някои магазини имат и онлайн формуляр, в който можеш направо да отбележиш връщаните и новоизбраните продукти.

Дискретност
 
Друго голямо предимство на поръчването на бельо онлайн е дискретността на целия процес. Само ти знаеш какво и в какъв размер поръчваш. Можеш да закупиш всичко - от удобно памучно бельо или еротично бельо чак до бански костюми в модерни цветове и кройки. Също така, вместо да се мъчиш в тясната пробна, можеш да изпробваш поръчаните продукти у дома. И това е комфорт, който си заслужава.