5 причини да имаш личен асистент точно сега

Как смарт часовниците се превърнаха в тренд на десетилетието.

 
 

Как смарт часовниците се превърнаха в тренд на десетилетието.

За да си в час с новото време, не е необходимо много, а всичко. А ако това всичко се събира буквално в няколко милиметра и е навсякъде с теб, какво ще кажеш? И ако днес можеш да минеш без мобилен телефон с копчета, то смарт часовникът е абсолютна жизнена необходимост. Той трябва да е функционален, удобен и разбира се, красив. Е, ние успяхме да открием „онзи единствения“, който прекрасно играе тази роля – HUAWEI Watch GT 3. Той пристигна вече в България. Разказваме ти с какво ни впечатли.

В 21 век е трудно да си представиш живота без джаджи. Да си платиш сметката, да звъннеш на приятел на другия край на света, да тръгнеш на пътешествие с помощта на навигация, да разбереш какво е здравословното ти състояние – всичко това е възможно благодарение на устройствата, които правят живота ни много по-комфортен. В това число влизат и смарт часовниците.

№ 1.

Работят като часовници и дори повече

Модата за здравословен начин на живот продължава да набира скорост. Ако и ти си в този тренд, подхождай към тренировките грамотно и избирай натоварване и упражнения, които съответстват на физическото ти състояние. Да си направиш тренировъчна програма, не се изненадвай, ще ти помогнат смарт часовниците. Например Huawei Watch GT 3 могат да ти съставят персонален план за тренировки въз основа на постепенно увеличаване на натоварването. За тези, които са на „ти“ със спорта и са свикнали с най-различни упражнения, в програмата на смарт часовниците има над 100 вида тренировки, включително 18 професионални.

Можеш да приемаш обаждания през Bluetooth

№ 2.

Заместват навигацията

Смарт часовниците Watch GT 3 са идеални за тези, които обичат да пътешестват и предпочитат дългите преходи. Ако имаш такъв, ще ти е много трудно да се загубиш. Часовникът е свързан с няколко спътникови системи, сред които GPS и Galileo, което във всяка минута ти позволява максимално точно да определиш местонахождението си. Двучестотното GPS позициониране ти осигурява по-точно геолокиране на картата.

За първи път в историята на GT серията, HUAWEI WATCH GT 3 идва с въртяща се корона, която допълва интелигентното и интерактивно изживяване, независимо дали потребителят използва различните опции на менюто или сам настройва различните стойности.

№ 3.

Грижат се за качеството ти на живот

В последно време все по-често говорим за менталното здраве. И най-важното – благодарение на тези разговори се появиха не само съвети за неговото стабилизиране, но и устройства, които да ти помогнат за това. Така, благодарение на Huawei Watch GT 3 с технологията TrueSleepTM, ти винаги ще можеш да следиш нивото си на стрес и да разбереш коя е оптималната продължителност на съня за теб – важен фактор за поддържането на здравето. Освен това смарт часовникът може да стане твоя персонален помощник и да ти напомня кога трябва да пиеш вода или да си вземеш лекарството, целодневно следи насищането на кръвта с кислород и измерва температурата на кожата. Обръща внимание още на пулса, дишането, стреса и менструалния цикъл на дамите.

 

В сравнение с предишното 1,3-инчово поколение, HUAWEI WATCH GT 3 разполага с по-голям екран, както във версията от 46 мм, така и в тази от 42 мм.

№ 4.

Може да стане твоята модна визитна картичка

Смарт часовниците – това не са просто функционален, но и красив аксесоар. Модерният минималистичен дизайн в съчетание в високотехнологичните функции – е една от най-важните причини защо трябва да имаш Watch GT 3. А голямото разнообразие от дизайни на циферблата и каишките ти позволява да го носиш с всякакъв стил дрехи.

Поддържа персонализирани циферблати. Разполага с около 10 000 дизайна, от по-смели до по-минималистични, елегантни или просто функционални – можеш да избереш този, който отговаря на твоетооблекло, настроение или план за деня

№ 5.

Помага ти да поставиш нови рекорди

За тези, които се занимават професионално със спорт, новият Watch GT 3 ще се превърне в най-доброто решение. Той ти предоставя професионални показатели по време на тренировките, може дори да ти напомни за текущите цели и резултати, дава ти обратна връзка относно прогреса и много други.

Спортистите няма как да не оценят теглото на устройството: предният корпус на серията HUAWEI WATCH GT 3 е изработен от неръждаема стомана, която е лека и здрава, устойчива на топлина и студ. Междувременно, задната част, изработена от композитен материал от полимерни влакна, е с повишена здравина.

Новите модели смарт часовници Huawei Watch GT 3 са супер избор за тези, които водят активен начин на живот, постоянно си поставят нови цели и ценят не само времето си, но и здравето си и комфорта.