5 пози за максимална стимулация на клитора

Те гарантират страхотен и бърз секс с хепи енд!

 
 

Включи магическия бутон в играта!

Клиторът е бил и винаги ще си остане магически бутон, който стимулира момичетата до такава степен, че получават сексуално удоволствие почти веднага. Ако не искаш да се мориш твърде дълго, за да получиш оргазъм, ето няколко пози. Те гарантират страхотен и бърз секс с хепи енд.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

5 пози за максимална стимулация на клитора

      1. Любовен триълълник

      Позата е лежаща, по гръб, мъжът е отгоре.

Не, Камасутра не ти предлага да участваш в тройка. А само да усвоиш тази, във всички отношение, чувствена поза, където доминира мъжа. Легни по гръб и вдигни крака. Десният трябва да е под прав ъгъл спрямо тялото. Твоят партньор трябва да застане на едно коляно между краката ти и така да проникне в теб. Като тази поза ти позволява да бъдеш напълно открита, така че той може да стимулира клитора ти и да извършва кръгови движения, които да ти доставят съвсем нови усещания. Вдигай бедрата си в такт с неговите движения и съвсем скоро ще получиш оргазъм.

►►►ВИЖ ТУК: 16 стъпки в света на оралните ласки!

      2. Десертни лъжички

Позата е странична, мъжът е отгоре.

Позата лъжички  е идеална за спокоен сутрешен секс. Нежни, бавни, не твърде дълбоки прониквания достатъчни да разсеят остатъците от съня и да предразположат за по-късните пламенни действия. Ако иска да усилиш усещанията, промени позата. Достатъчно е само малко да  усложниш. Вдигни крака си възможно най-високо и му кажи да започне да се движи по-бързо и сложи пръстистите си върху клитора. Скоро пенисът му ще достигне до “G” точката ти и сутрешния секс ще завърши с главозамайващ оргазъм.

      3. Секс-ножици

Позата е лежаща, мъжът е отгоре.

Поза за напреднали любовници, активно проучващи Камасутра и обичащи да правят секс в кухнята или в офиса. Както обикновено легни по гръб на масата и вдигни краката си на раменете му. Докато прониква в теб, нека да кръстоса краката ти. По този начин, по време на движенията му, вагината ти ще се отваря и затваря. Разбира се, тази позиция е подходяща само за спортуващи момичета. Ако не си от любителките на фитнеса, най-вероятно бързо ще капнеш. Между другото, в тази поза не само ще получиш вагинален оргазъм, но и тренираш мускулите на долната част на корема.

Галерия: Секс трикове за горещ секс

Виж всички снимки

      4. Клин в клин

Позата е странична, жената е отдолу.

Тази поза е от Камасутра и се препоръчва на любители на нови усещания. При нея доминира мъжа. Легни настрани, вдигни единия си крак, другия отпусни на леглото. Той прониква в теб от седнало положение, като повдига, почиващия на тялото му, крак. В тази поза партньора ти може да се движи напред-назад, нагоре-надолу и да прави кръгови движения. Помоли го да променя бавно височината на проникване, за да намериш най-удобния и удовлетворяващ за теб ъгъл, който ще ти даде най-приятни усещания.  На свой ред, може да освободиш ръката си и сама да стимулираш клитора си.

►►►ВИЖ ТУК: 8 съвета за секс под душа!

      5. Дракон

Позата е лежаща, ти си по корем, мъжът прониква отзад.

Твоят партньор стига ли до финала много преди теб? Камасутра ти предлага идеалната поза. При нея ти си отдолу, но също си активна. Легни по корем, постави възглавницата под ханша си, разтвори леко крака. Твоят парньор трябва да легне върху цялото ти тяло и да извършва кръгови движения. Тази поза не предполага бърз секс. Тя е предназначена за бавни чувствени движения. Ти също може да вземеш активно участие в процеса. Премествай бедрата си в унисон с движенията му, това ще засили усещането за сливане. Не забравяй да го подсетиш да гали врата и гърба ти с език, защото това са много чувствителни части на женското тяло. При тази поза клитора ти се търка във възглавница, което довежда до по-бърз оргазъм.