5 пози за безболезнен анален секс

При аналния секс са необходими не само повишено внимание и подготока!

 

Аналният секс може да доставя истинско удоволствие!

При аналния секс са необходими не само повишено внимание и подготовка. Изборът на сексуални пози трябва да е такъв, че целия процес да не ти причини и капчица болка. Ето няколко добри предложения.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

5 пози за безболезнен анален секс

В плен на любовта

Позата е лежаща, мъжът е отгоре

В тази поза секса със сигурност не трябва да бъде чрез мощни тласъци, но това се компенсира от интензивността на триене при всяко движение. В допълнение, партньорът ти може да захапва леко ухото ти и да те целуа по врата.

►►►ВИЖ ТУК: 6 причини мъжете да харесват аналния секс!

Парцалена кукла

Позата е настрани, жената е отдолу

Най-важното, което се изисква от теб в тази поза е да се отпуснеш максимално. В тази поза мъжа е отзад и отгоре. Колкото по-отпуснати са краката ти, толкова по ярки усещания ще изпиташ. Застани настрани, като за допълнителна опора положиш възглавница под главата си. Твоят партньор трябва да пъхне крака между твоите, а ръцете му да придържат теб. Поради това, че бедрата ти са допрени едно в друго, те очакват невероятно силни усещания.

►►►ВИЖ ТУК: Митове за аналния секс!

„Кучешката”

Позата е на колене, мъжът е отзад

Тази позиция е подходяща за партньори, които вече са практикували анален секс. Така че жената да е в състояние напълно да се отпусне и отдаде на мъжа. Поискай от него да те гали по време на фрикциите за максимлно удоволствие.

►►►ВИЖ ТУК: Как да направиш задната още по-интимна!

Топло място

Седяща поза, жената е отгоре

В тази позиция ти можеш да контролираш скоростта и дълбочината на проникване, а той в това време да гали клитора и гърдите ти.

►►►ВИЖ ТУК: 10 съвета за аналния секс!

На трона на любовта

Седяща поза, жената е отгоре

Твоят партньор се оказва изцяло в твоя власт – ти определяш ъгъла на проникване, темпото и силата на фрикциите. Положи партньора си по гръб, постави възглавница под него и го помили да свие колене.