5 палави идеи за по-пикантен секс

Ако си във връзка повече от няколко години, вероятно не бих описала любовния си живот като твърде страстен...

 
 

Ако си във връзка повече от няколко години, вероятно не бих описала любовния си живот като твърде страстен... Ето 5 идеи как да промениш това!

Секс навиците на различните зодии - в галерията долу

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►►Трите важни стъпки в секса (според психолозите)

Инвестирай в изкусително бельо

Понякога дантелен сутиен и секси жартиери са това, от което се нуждаеш. Ако не можеш да си спомниш последния път, когато сте изненадала любимия си, появявайки се пред него с ново секси бельо, определено пропускаш един от най-лесните и ефикасни начини да бъдеш неговата специална фантазия. Бельото ще те накара да се почувстваш по-привлекателна, което пък ще накара партньорът ти да те пожелае страстно. Изборът на изкусително бельо увеличава не само твоята привлекателност, но и градусите в спалнята...

Промени позата, мястото и времето, в които обикновено правите секс

Мисионерската поза на леглото в спалнята сутрин или вечер – това е, което ви вкарва в рутината, която убива постепенно сексуалното желание. Просто прекъсни рутината! Следващия път, когато твоята половинка се настани удобно в спалнята в очакване на интимни сладости, просто излез от тази стая. И отиди, да речем, в дневната, настани се в леко предизвикателна поза на дивана и изчакай любимия си да дойде... Ако се впуснеш в страсти на неизпробвано досега място, ще промениш неусетно и позите, в които обичайно правите секс, а от там ще усетиш и непознати досега наслади. Експериментирай и с времето на интимните преживявания, нека няма такова нещо, като очакван момент за секс.

Ще се изненадаш доколко правенето на секс на необичайни места и по неизпробвани досега начини може да подобри интимния ви живот. Затова не се срамувай да инициирате тези промени – ти и половинката ти имате нужда от тях.

Секс пози за смели и разкрепостени двойки - в галерията долу

Галерия: Секс пози за смели и разкрепостени двойки

Виж всички снимки

Голи съботи

Останете си вкъщи, изключете звука на телефоните, заредете хладилника предварително с достатъчно храна и напитки, пуснете си еротичен филм и прекарайте целия съботен ден сами и чисто голи с партньора у дома.

Настанете се удобно пред телевизора, добавете възглавници, пуканки и бутилка вино... Можете да се гушкате, кожа до кожа, докато гледате филми. Каквото има да се случва, ще се случи... Само не забравяйте да пуснете щорите или завесите на прозорците.

Облечи се по-представително

Спомняш ли си, че в началото на връзката, винаги се обличаше в секси дрехи, независимо дали двамата се виждахте у вас, или излизахте навън? Но с годините свикна да се виждате в неформално облекло, най-вече по домашно му. Той те е виждал в износената си тениска, с коса, вързана на опашка. Вие двамата сте се виждали всякак, и то твърде често...

Но ако се обличаш официално за работа или за да прекараш една вечер сред непознати в заведение... защо да не го направиш и за него?

Опитай да оставиш широката тениска и удобния клин и да положиш малко усилия за външния си вид. Облечи секси панталон и изрязан топ, когато си си вкъщи. Бързо ще бъдеш възнаградена – самата ти ще се почувства по-привлекателна, а и половинката ти ще реагира на промяната.

Спонтанни кратки интимни приключения

Може би партньорът ти току-що е излязъл от банята. Изненадай го с предложение за бърз секс на вратата. Или точно преди да излезете за работа... нахвърли се страстно върху него – за малко страстни преживявания, преди да напуснеш дома. А защо не оставиш половинката си да те завари някоя вечер, когато се прибере от работа, само по онова секси ново бельо, за което споменахме в началото...