5 неудобни истини за Меган Маркъл

„Тя поиска всичко най-скъпо за себе си и кръсти сина си на комикс“: 5 остри факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауер.

Този месец съпругата на принц Хари навърши 41 години. Не знаем дали кралският биограф Том Бауер е запознат изцяло с работата и живота на херцогинята до този момент, но въз основа на свидетелствата на над 80 души, които преди това са работили и били приятели с Меган Маркъл, той издаде втора книга седмици преди нейния рожден ден. И този шедьовър съдържа всички "скелети", които херцогинята на Съсекс опитва да скрие.

Една от най-дългоочакваните книги за кралското семейство, написана от истинския "ловец на вещици" Том Бауер, излиза на бял свят. Британецът е известен със своята разследваща журналистика и остро перо, което не обича компромисите: всички факти са подчертани без разкрасяване, което прави новия шедьовър на писателя възможно най-опасен за Меган Маркъл и принц Хари.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

И така, първите подробности около книгата "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите" попаднаха в мрежата. Открихме 5 нови факта, които досега не бяха известни и може дори да шокират обществеността:

Открихме 5 нови факта, които досега не бяха известни и може дори да шокират обществеността:

1. Скандал с Vanity Fair

В процеса на писане на книгата Бауер провежда няколко интервюта с бивши агенти, които са работили с Меган Маркъл преди кралския период. Оказва се, че най-неприятните черти на Меган са изключителната емоционалност и взискателност: "Тя настоя всички текстове и заглавия с нейно участие да бъдат одобрени от нея. Когато видя неодобрено заглавие във Vanity Fair, отнасящо се до принц Хари, беше бясна. Тя не харесваше, че списанието я направи "твърде влюбена и обсебена" от херцога на Съсекс."

2. Обувки "назаем" за снимки

Една от най-скандалните подробности е навикът на Меган Маркъл мълчаливо да прибира неща след снимки. И така, в края на снимачния ден за списание Elle France, Меган напуска обекта, грабвайки обувките на Джанвито Роси.

Известно е, че когато организират снимачния процес, стилистите на списанието вземат обувки на своя отговорност и след това са длъжни да ги върнат в бутика на марката. И г-жа Маркъл „забрави“ да свали новите си обувки, но в крайна сметка по-късно спокойно се появи в тях на обществени събития. По ирония на съдбата, първите й емблематични бежови обувки Aquazurra, които носи за обявяването на годежа, са и обувките, които тя е решила да "запази" за себе си.

3. Тя наистина разплака Кейт Мидълтън.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Въпреки факта, че Меган отрече този факт в интервю с Опра Уинфри, свидетели твърдят друго. Първият открит конфликт между двете херцогини се случил по време на подготовката за сватбата на херцозите на Съсекс (април 2018 г.).

Докато избирала рокли за шаферките, Меган показала неуважителното си отношение и си позволила грубо и неприемливо поведение към Шарлот. Така че, въпреки кралския протокол, тя поискала да свали чорапогащника от момичето (въпреки че на всички церемонии момичетата винаги са с покрити крака). Тогава Маркъл препоръчала на Кейт да носи рокля по нейн размер и сравнила детето с дъщерята на приятелката си Джесика Мълроуни: „В ултимативна форма поиска роклята на Шарлот да бъде по-къса. И Джесика Мълрони също притисна Кейт, което я разплака."

4. "Меган претендираше за скъпи хотели и частни самолети".

В началото на аферата с принц Хари Меган периодично летяла до Лондон. Нейният агент буквално "нокаутира" срещите й с издатели, защото актрисата имала фикс идея - да издаде книга по блога на The Tig. "За пътуванията си тя искаше най-добрите хотели и един ден напусна платен хотел, защото видя клетка с папагал в коридора! Според очевидци тя казала, че не би живяла в един хотел с тази птица..."

"Що се отнася до отношенията й с Хари, тя още от самото начало даде да се разбере, че има нужда от най-доброто. И така, тя не спираше да иска частни самолети за полети и от самото начало искаше да й се плаща за пазаруване за фотосесии."

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

5. Името Арчи е взето от любим герой от комикси.

Световната общност дълго време не можеше да разбере как принц Хари и Меган Маркъл взеха решението да кръстят сина си Арчи. Оказва се, че е заимствано от любим герой от комикси, който Меган обожавала като дете. Говорим за поредица от истории за човек с червена коса на име Арчи. Именно тези комикси й купувал баща й, когато ходели за сладолед през уикендите.