5 неща, които той прави, за да те върне при него

Много жени приемат изменника обратно. Защо?

 
 

Изневярата е болезнена и унизителна за жената. Сърцето ти е разбито, егото ти е смачкано, достойнството ти е попарено. Но въпреки това, много жени приемат изменника обратно. Защо?

Кой е най-неверният знак от зодиака - провери в галерията долу

Галерия: Кой е най-неверният знак от зодиака

Виж всички снимки

►►►Тест: Неговият индекс за изневяра

Истината е там, че много от изневеряващите са умели манипулатори. Те използват различни техники и стратегии, за да си върнат жертвата. А ето и най-разпространените похвати, към които прибягват.

1. Отричат изневярата
По принцип, когато разбереш за изневярата на партньора си, той се старае с всички сили да отрича случилото се, не признава вината си, ако все още счита, че има шанс да остане с теб.

Той дори може да се опита да те убеди, че ти си се побъркала и го подозираш в нещо, което никога не би направил. Опитва да ти вмени чувство на вина, че не му вярваш.

Изкарва се ангелче и иска да те накара да се почувстваш лоша, макар и двамата да знаете, че нищо нередно не си направила. Дори да си го хванала в крачка, дори да имаш доказателствата за изневярата му, той ще отрича вината си. Не е изключено да чуеш: „Не е това, което си мислиш, скъпа!“

Много жени се хващат на тези думи, а и на лъжите, просто защото им се иска да вярват на партньора си. Те желаят да запазят отношенията си на всяка цена и им е по-лесно да излъжат себе си, отколкото да приемат горчивата истина.

►►►Не допускай тези грешки при изневяра

2. Преструва се, че случилото се не е важно
Когато неверникът няма къде да отиде и вижда, че ти не се хващаш на лъжите му, той може да си признае вината. Но след това ще се опита да изкара нещата така, все едно нямат никакво значение за него. Той може да говори, че това е било просто моментна слабост и не трябва да повлиява на отношенията ви.

По думите му една изневяра не е това, което да разруши толкова силна връзка като вашата.

Причината тази стратегия да работи, е, че много от нас обичат да чуват тези думи. Ние искаме да вярваме на мъжете си, че всички други жени са временни, а ние – сме най-важните и единствените.

3. Обвинява те за всичко
Още една техника, която използва лъжецът, за те върне при себе си – прехвърля вината за действията си върху теб. Той може да те обвинява, че не си му обръщала достатъчно внимание, че се убила страстта в отношенията и затова той я е намерил при друга. Той така ще те манипулира, че ти да се извиняваш за това, че те е наранил. Не го допускай в никакъв случай. Дори отношенията ви да не са били гладки напоследък, той можеше да си отиде, а не те предава, нали?

Така че вместо да му позволяваш да те убеждава, че си виновна, разбери, че той не е просто лъжец, а и токсичен манипулатор, който не знае как да поеме отговорност за постъпките си.

Хороскоп на мъжките изневери: в галерията долу

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

4. Обещава ти целия свят
Още една опасна стратегия на лъжеца, за да те убеди да се върнеш при него, е да ти дава лъжливи обещания. Ще ти казва, че е готов на всичко, за да получи втори шанс, че той ще е най-добрият мъж, само да му дадеш възможност да го покаже.

Но не! Той просто търси зелена светлина, за да продължи да те наранява.

Разбира се, единствено ти решаваш дали да простиш на неверника, но винаги имай предвид, че повечето, които са изневерили веднъж, го правят и втори, трети...пети път. Може би той дори не съжалява за стореното, а по-скоро го е яд, че си го хванала. Хората не се променят и твоят любим не е изключение, още повече, когато около него дебнат стотици изкушения.