5 неща, които го ужасяват в леглото

Не че искаме да те плашим, но когато сте между завивките, несъзнателно можеш да изкараш ангелите на любимия. За да не го правиш, прочети в кои моменти той се стряска от интимната ви близост.

 
 

Не че искаме да те плашим, но когато сте между завивките, несъзнателно можеш да изкараш ангелите на любимия. За да не го правиш, прочети в кои моменти той се стряска от интимната ви близост.

В най-горещия момент искаш лицето на гаджето ти да е озарено от страст и удоволствие... а не от паника. Но психолозите са категорични, че дори супер отраканите момчета могат да изтръпнат по време на секс, ако направиш или кажеш нещо, което им отнема чувството за сигурност. И ако смяташ, че прекрасният и силен индивид, с когото си лягаш, е имунизиран срещу такива психически атаки, за съжаление грешиш.

Сексолозите твърдят, че ако имахме и най-малка представа колко уязвими са мъжете на тема собствената им сексуалност, щяхме да бъдем много по-внимателни в спалнята. За да не кривнеш по пътечката с еротичните (и кошмарни за него) грешки, запомни следния списък с петте най-коварни фала „преди”, „по време на” и „след” игрите под одеялото.

Виж с какви секс навици се характеризират различните зодии в галерията долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

1. Да бъдеш прекалено агресивна

Повечето мъже си падат по жени, които не се срамуват от своята сексуалност и имат развита фантазия. Но ако си по-агресивна от смразяващата Катрин в Секс игри, определено можеш да го стреснеш. Не казваме, че трябва да се отречеш от самоуверената си личност и да я замениш с маскировката на някоя пасивна персона. Просто не изваждай вибратора си веднага..., или не го карай да прави по-шантави неща, отколкото е склонен.

Плюс това, ако заринеш половинката си със сексуални желания (в преобладаващ порно стил), можеш да го накараш да се чувства, сякаш той не ти е достатъчен и имаш нужда от тези еротични екстри, за да се възбудиш. Според сексолозите в случай че мъжът не е сигурен в способностите си в леглото, или във връзката ви по принцип, твоята прекомерна директност и настъпателност може да го накара да се усеща застрашен.

Но как да разбереш дали някоя палава стъпка няма да изплаши твоя човек под чаршафите? Тествай го с няколко по-смели действия, преди да стигнете до леглото, като например леко докосни интимните му части с ръка на публично място, или сграбчи дупето му, докато се целувате и го попитай дали му е харесало. Ако той се отдръпне, или не е толкова ентусиазиран, охлади малко страстите.

►►►Неудобни секс въпроси и техните отговори

2. Да споменеш друг мъж

Повтаряй след нас: аз никога, никога няма да изричам в леглото думите „Бившето ми гадже правеше...”, или „Един пич, с когото ходех, сега щеше да...”. Може и да ти изглежда като невинен дребен детайл, който споделяш, но мъжете до един го приемат твърде лично. Специалистите са 100% твърди по въпроса: ако кажеш на един мъж какво си правила с друг, това направо ще го влуди. Той постоянно, като на безкрайна лента, ще си представя какви неща сътворяваш с „онзи”. Същото важи и за споменаването на любимата ти гореща сцена с Брад Пит..., освен ако не си Анджелина Джоли.

3. Да плачеш

Понякога сексът е тооолкова добър, че направо извиква сълзици в очите ти. Но мъжете възприемат плача по-просто: сълзи = лошо. Тоест партньорът ти в повечето случаи не може да различи радостното течно вълнение от страданието, и това объркване го стряска.

4. Да мълчиш

Да не издаваш нито звук е дори по-лошо от това да плачеш в леглото. Може би се притесняваш, че с най-дивите си сексуални стонове ще прозвучиш като хиена под жаркото слънце, но безмълвието в страстните моменти е истински убиец на желанието. Мъжът насреща иска да те задоволи и има нужда от знак, дали прави подходящите движения и стимулира правилните точки. Ако млъкнеш, ще го накараш да си помисли, че е най-лошото креватно попадение, което някога си имала. Сексолозите са на мнение, че при липса на обратна връзка мъжете започват да се чудят, дали правят нещата както трябва, или пък грешат някъде. Мълчанието ти допълнително подхранва съмненията му и в крайна сметка е много вероятно той да се отдръпне.

►►►Какво не трябва да правиш с пениса му

От друга страна, ако пуснеш чувствените си звуци на свобода (но не така, че съседите да те вземат за жертва на насилие), независимо дали издаваш галещи душата му стенания, или му шепнеш колко страхотно те кара да се чувстваш, той безспорно ще се възбуди. Получаването на вербални сигнали още веднъж затвърждава това, че наистина е със страхотно и енергично гадже и се справя много добре. Бонусът: като му даваш звукови отзиви, когато те докосва на правилните места, получаваш точно това, което искаш.

5. Да го фиксираш с поглед

Визуалният контакт е важен, но дълбокото и непоколебимо вторачване в очите му за повече от 30 секунди може да го накара да се свие от страх. Смятай, че ще го стреснеш дори повече, отколкото ако го накараш да ти купи лекарства за бактериална инфекция, която се предава по полов път. Сексолозите са съгласни, че жените по принцип поддържат добро общуване очи в очи с любимия си, защото това ги кара да се чувстват по-обвързани в леглото. Но за много мъже прекомерното фиксиране е твърде директно и може да подейства като хладен душ. Доста е вероятно приятелят ти да се почувства като под микроскоп - критично оглеждан или направо изследван. А това, както се сещаш, няма да допринесе особено за  чувствената наслада и на двама ви.