5 неочевидни неща, на които мъжете не могат да устоят

Това определено не са частите на тялото, за които си мислиш.

 
 

Това определено не са частите на тялото, за които си мислиш.​

Ако си с впечатлението, че мъжете обръщат внимание само на извивките на талията, размера на бюста и добре оформеното дупе, значи много се лъжеш. Има още няколко области, на които представителите на противоположния пол обръщат внимание (и то много повече, отколкото предполагаш!)

Съобщението, което ти изпраща, когато му липсваш според хороскопа, виж в галерията по-долу:

Галерия: Съобщението, което ти изпраща, когато му липсваш според...

Виж всички снимки

►►► Социалните мрежи издават колко щастлива е връзката ви

1. Устни

Кокетните и леко подпухнали устни винаги привличат мъжките погледи. Според статистиката това е едно от първите места по тялото, на които мъжете обръщат внимание при среща. За да подчертаеш още повече устните си, не е необходимо да си инжектираш какво ли не... Опитай да замениш червилото с гланц, който визуално увеличава устните ти, и не забравяй да ги хидратираш със специално масло или червило.

2. Ръце

Мъжете са привлечени от дългите пръсти, тънките китки, гладката кожа и добре поддържания маникюр. Ето защо е толкова важно редовно да се грижиш за ръцете си и да не забравяш ръкавиците по време на почистване (и при минусови температури навън също!) Опитай се да бъдеш постоянна и да хидратираш кожата постоянно.

3. Спретнати уши

Кой би предположил, но се оказва, че представителите на силния пол обръщат внимание на ушите. Харесват поддържани и малки уши. Ако по природа са стърчащи или големи, това може да се превърне в акцент, ако се погрижиш правилно, балансирайки с подходящ аксесоар или ги скриеш под косата си.

4. Очи

Казват, че очите са огледалото на душата и вероятно е така, тъй като според статистиката хората се влюбват в очите и обръщат внимание преди всичко на тях. По отношение на привлекателността за мъжете начело са сините очи, следвани от зелените и кафявите. Но в действителност не става въпрос само за цвета на ириса, а по-скоро за цялостния външния вид. За да придадеш привлекателен израз на очите, заложи на красива очна линия.

5. Врат и рамене

Ако едно момиче покаже повече от врата и раменете си, несъмнено за мъжкия поглед изглежда много по-чувствено и женствено. Оказва се, че мъжете се впечатляват не само от гърдите, но и от ключиците и предмишниците. Тук няма разлика и зависомост: независимо дали имаш заоблени рамене, или изпъкнали ключици, мъжете са привлечени от тази част от тялото по природа.