5 начина да стигаш до оргазъм ВСЕКИ път

Виж как сексът да има щастлив край всеки път.

 
 

Жените имат да извървят много път, преди да достигнат равенство с мъжете (имаме предвид в сексуално отношение, не друго).

За съжаление, представителките на нежния пол са онеправдани от природата – според проучване на Durex, две от три жени не стигат до оргазъм всеки път, когато правят секс (тъжна истина). 

Галерия: Горещи секс пози, ако си с дълга коса

Виж всички снимки

Ние от Cosmo сме твърдо убедени, че ситуацията трябва да се промени, ето защо събрахме най-добрите съвети за достигане до върха ВСЕКИ. ЕДИН. ПЪТ.

1. Приготви обстановката.

Много жени казват, че възможността им да стигнат до оргазъм зависи както от физическата, така и от психическата им нагласа. Тоест, те държат не само на това, което се случва между краката им, но и между ушите и очите им. Стресът и тревогата могат да убият сексуалното желание по бързо от кол, забит в сърцето на вампир. Твоят партньор трябва да се стреми да създаде (и поддържа) интимна обстановка, в която ти се чувстваш комфортно по време на секс. 

Малките неща са от значение, като например ключът на вратата, ако ти или мъжът не живеете сами. Така ще знаеш, че никой няма да ви изненада внезапно и ще успееш да се отпуснеш. Температурата в стаята също трябва да е приятна – искаш да настръхнеш от възбуда, не от студ. 

►►► Виж тук 10 правила на лошото момиче (в спалнята)

Разубеди партньора си да ти дава обещания, че точно този път ще те накара да изпиташ най-страхотния, умопомрачаващ, разтреперващ коленете оргазъм. Дори намеренията му да са за хвалене, те могат без да искат да те накарат да се чувстваш притисната, че трябва да свършиш. 

2. Използвай музика, за да измериш времето.

Проучванията показват, че на една жена й трябват около 20 минути, за да стигне до оргазъм по време на секс. Някои жени смятат, че това подлага на голям стрес партньора им – все пак той трябва да ги обгрижва за доста дълго време. Освен това, времето тече различно по време на секс – трудно е да определиш точно колко минути са минали, без да поглеждаш часовника, а това е всичко друго, но не и секси.

Помогни на партньора си да получи представа за времето, като пуснеш някаква секси музика и го помолиш да ти доставя удоволствие за следващите шест песни (което ще отнеме горе-долу заветните 20 минути). По този начин имаш възможност да се отпуснеш и знаеш, че насладата няма да спре неочаквано, а той ще отдели на тялото ти цялата си концентрация и няма да се страхува, че ще се отегчиш или ти е доскучало, тъй като не си свършила за пет минути.

3. Покажи му как се прави.

Мастурбирай пред партньора си, за да може той да научи точно къде и как искаш да бъдеш стимулирана. Кой друг, ако не ти – експертът по собственото си тяло - би могъл да му преподаде подобен урок?

Галерия: Идеалните секс пози, за да си доставиш удоволствие...

Виж всички снимки

Освен обучаващ ефект, това е и едно безкрайно еротично занимание. Кажи на партньора си да седне на стол срещу леглото, а ти му спретни страхотно шоу. Ако и двамата си падате по мръсните приказки, помоли го да описва с думи всяко твое движение – къде се докосваш, както използваш и т.н. Освен че звучат секси, изказаните на глас думи му помагат по-лесно да запомни движенията ти и после да ги приложи на практика.

Притесняваш се да мастурбираш пред очите му? Тогава можеш да поискаш от него да те гледа през полуотворена врата. Това ти помага да чувстваш, че си сама в стаята, което ще ти донесе необходимата самоувереност. Друг начин е той да седи зад теб, а ти да хванеш ръцете му и да му посочваш къде да те гали.

Когато стане време за проникване (ако искате да стигнеш до оргазъм чрез проникване, а не по друг начин), опитайте се да подражавате на позицията, която тялото ти заема по време на мастурбиране. Лягаш по корем, стискаш краката си или нещо друго? Тогава заемете подобна поза, доколкото ситуацията го позволява.

4. Момиче, не забравяй за лубриканта.

Но не какъв да е, а от тези, които обещават по-интензивен оргазъм (най-често със затопляща или охлаждаща текстура). Подобни лубриканти повишават притока на кръв към интимните ти части и съответно ги правят много по-чувствителни.

►►► Виж тук 8 неща, които всяка жена трябва да знае за лубриканта

Някои жени казват, че именно този вид гелове им помагат да свършат много по-бързо, силно и лесно. Разбира се, при различните жени има различен ефект, така че те приканваме да експериментираш с количеството, марките и точния момент на приложение.

5. Смени начина, по който достигаш соло оргазми.

Истината е, че когато някои жени свикнат на силните вибрации от вибратора си, след което стимулацията на партньора им се струва недостатъчна. Спокойно, митът, че вибрациите унищожават нервните окончания не е верен. Въпреки това, тялото ти може временно да се приспособи към свършването с вибратор – клиторът свиква на прекалено силния допир, който не може да бъде имитиран от език, пръсти или пенис.

Единият вариант е с партньора ти да използвате секс играчки по време на любовните си занимания – не ги пренебрегвайте, защото те са допълнителен и много забавен източник на удоволствие. Другата препоръка е да прибереш вибратора в кутията за известно време – довери се на нежното и чувствено докосване на пръстите си.