5 модерни идеи за това как да стилизираш блейзъра си

Днес забрави за якето, извади от гардероба любимия си блейзър. Пет знаменитости идват на помощ, за да те вдъхновят.

от

© iStock

Промъкнахме се в гардероба на пет от най-стилните звезди, които често ни впечатляват с визиите си на червения килим, а именно: Ванеса Хъджинс, Бела Хадид, Зендая, Мария Бакалова и Ашли Симпсън. Те ни дадоха и няколко по-кежуъл стайлинг идеи, с които те предизвикваме да разнообразиш ежедневния си аутфит. Днес забрави за якето, защото насочваме всички прожектори към блейзъра. Ето как може да го стилизираш...

За ефектно спортно-елегантно излъчване заложи на джинси

Ашли Симпсън © Getty Images

Една от най-актуалните комбинации, която едва ли скоро ще загуби челната си позиция, е тази с дънки и бял топ. Можем да се обличаме така всеки сезон, а през по-прохладните летни вечери за завършек на аутфита, ти предлагаме да добавиш и кожен блейзър. Тук обувките на висок ток изобщо не са задължителни. Избери удобни маратонки в бяло или черно.

За още по-секси тоалет замени тениската с корсет

Бела Хадид © Getty Images

Корсетите завладяха последните колекции на световните модни дизайнери. Едва ли има някой, който да е по-добре запознат от Бела Хадид. Моделът ни впечатли с монохромна визия в бяло - един от най-актуалните цветове за лятото.

Макси върху мини

Ванеса Хъджинс © Getty Images

Какво мислите за стилизирането на блейзър с мини пола или шорти, които се покриват почти изцяло, а в някои случаи дори напълно, от него? Закопчани, овърсайз блейзърите, може да се носят и като рокля. Изглежда Ванеса Хъджинс също е почитателка на тренда „мини върху макси“, облечена с кроп топ и къси панталони, покрити от дълъг кариран блейзър.

Ако са ти омръзнали флоралите, избери някой животински принт

Мария Бакалова © Getty Images

Преди броени дни Мария Бакалова се появи на филмовите и телевизионни награди на MTV в Санта Моника, облечена с черен топ и блейзър, комбиниран с мини тигрова пола и сандали. За разлика от повечето знаменитости на събитието, родната звезда заложи не толкова на бюст, колкото на крака. Тя се качи на сцената, за да представи победителят в една от категориите. Би ли се облякла като нея?

Класиката е непреходна, костюмът - вечен!

Зендая © Getty Images

Костюмът заема централно място в стрийт стайла този сезон. Не е задължително блейзърът и панталонът ти да са комплект, за да ги носиш заедно. Достатъчно е да избереш близки нюанси, за да стилизираш отделните части.

Горещ тренд: как да носиш сако с колан

Вижте повече

Горещ тренд: как да носиш сако с колан

В модата всички средства са позволени, особено, ако целта е да се откроиш от тълпата. Разказваме как да освежиш класическите си сака и блейзери с колан...