5 женски недостатъка, които влюбеният мъж не забелязва

Стомахът ти се е подул и май си напълняла няколко сантиметра в бедрата. Дали не е по-добре да откажеш срещата с него? Стига глупости, той изобщо няма да забележи тези „недостатъци“!

 
 

„Олеле, сега като си махна стягащия чорапогащник и коремът ми ще се разплуе като тесто за пица“, казваш си ти, без да знаеш какво всъщност твоят (луд по теб) приятел забелязва.

Мъжете тънат в почуда, когато разберат за какви свои „недостатъци“ жените се притесняват нонстоп. В неговите очи ти си прекрасна! Виж на кои от твоите неволи влюбеният мъж не обръща внимание. Самочувствието ти заслужава да бъде погалено, нали?

Галерия: 10 звезди с пищни бедра

Виж всички снимки

1. Големината на бедрата/ талията/ дупето/ гърдите.

Първо, ако един мъж вече е спал с теб и после е поискал да го направи още няколко пъти, той очевидно се наслаждава на тялото ти и пропорциите му. Второ, не на всеки представител от мъжки пол му се нрави натрапената норма „кожа и кости“, възприета от повечето жени за идеална. Трето, мъжът до теб иска да си страстна и отдадена. Броенето на калории не е секси!

►►► Виж тук 10 неща, които той иска да те пита на първа среща!

2. Невинаги си нагласена.

Най-често срещаната женска заблуда – не си облечена и гримирана, както трябва. Тоест, недостойна си за неговите очи. Снощи беше толкова прекрасна, че дори би могла да отидеш без проблем да пиеш чай с английската кралица. Днес си излязла да изхвърляш боклука по раздърпан анцуг и коса на хлабава опашка и точно тогава... срещаш него. Запомни, мъжете не забелязват малките подробности, те възприемат образа ти като едно цяло. И още една забележка, този път за интимното окосмяване. Сети се за мъж, който проверява какво е положението „там долу“ и ако случайно не му хареса, ще прекрати каквото там вече правите. Не си спомняш да си имала такъв случай ли? Нищо чудно!

Галерия: Как изглеждат лицата на звездите без Фотошоп

Виж всички снимки

3. Капризи и безпомощност.

Тези два „недостатъка“ на характера всъщност много се харесват на мъжете. Митът, че се дразнят е мит и нищо повече. Както знаеш, за тях е важно да усещат, че могат да те закрилят. Дори понякога можеш да поиграеш на тяхната игра.

Представи си, че си жена, която има огромни успехи с мъжете, самостоятелна си и не си свикнала да ти помагат. Но всеки път, когато започваш нова връзка, викаш въпросния мъж и го молиш да ти донесе нещо за хапване и хапче за главоболието ти. Ако той удовлетвори желанията ти, тоест мине твоя тест ала „Виж ме каква безпомощна девойка съм“, ще се почувства като победител и ще те желае още повече. Позволи му тази малка заблуда. Забележка: на мъжете не им пука за всеки. Ако наистина се погрижи за теб, значи определено те харесва.

4. Бельо, което не е секси.

Всички помни сцената от „Бриджит Джоунс“, в която героинята беше обула „бабешки“ гащи, без да прецени, че след партито ще се прибере с мъжа на мечтите си. Най-интересното е, че в подобни случаи Законът на Мърфи винаги работи – колкото по-малко подготвена си, толкова повече се увеличават шансовете ти да си легнеш с най-готиния пич. Съответно, единственото, което можеш да направиш е не да бягаш засрамена от възможността, спусната ти от съдбата, а да под ходиш с чувство за хумор и саморония. И нека повторим още веднъж – на него не му пука, той просто иска да те види гола-голеничка. Килоти или фини дантелени прашки – в неговите очи това са само препятствия, които трябва да премахне час по-скоро.

►►► Виж тук какво бельо да избереш според твоя тип дупе!

5. Неопитна си в секса.

Мъжете смятат това за добродетел. Повярвай ни, той е повече от готов да те научи на нещата, които не знаеш. А и се чувства добре, когато е наясно, че бройката на бившите ти е минимална.