5 секс пози, които всеки студент трябва да пробва

Време е за почивка от уроците!

 
 

Време е за почивка от уроците!

Добре, наясно сме, че условията в студентското общежитие не са много подходящи. Има нулева неприкосновеност на личния живот, не можеш да вдигаш прекалено много шум, а и обстановката не е най-удобната. Но въпреки всичко може да имаш най-добрия секс в живота си, заради свободата! Ето няколко пози, с които може да го постигнеш.

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

Страсти върху мини хладилника

Накарай го да седне върху мини хладилника (постави първо кърпа, защото задникът му може да замръзне, а и от хигиенна гледна точка). Седни в скута му с гръб, така че да има поглед върху твоето секси дупе, докато влиза в теб. Постави ръцете си върху колената му, за да чувстваш повече стабилност, а и да определяш темпото, когато си поискаш.

Проникване с взлом

Единичните легла не са от най-удобните, но пък може да експериментираш с различни от мисионерската пози, с които ще се чувствате по-добре. Пробвайте вариант на кучешката, в който си наведена напред с широко разтворени крака и ръце (повече, отколкото инструкторът по йога би одобрил). Той е изправен на краката си и прониква отзад като същевременно те придържа с ръце за повече стабилност.

Изгубени в космоса

Двойните легла – неудобни за спане, но пълни с творчески сексуални решения. Да, може да експериментираш, стига съквартирантката ти да не разбере какво се е случвало с участието на нейното легло. Застанете прави, като партньорът ти прониква отзад. По принцип изправените пози са малко нестабилни, но възможността да се хванеш за рамката на леглото осигурява стабилност, а когато се уморите, може да пробвате на горното легло!

Виж и останалите секс пози в галерията долу:

Галерия: 5 секс пози за студенти в общежитие

Виж всички снимки

В 20-те си години научаваме много неща за секса, като например:

1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си единствената, която си имала лош секс. Имаме теория, че всяка жена в 20-те си години е имала поне един наистина пълен провал.

2. Не губи време да се чудиш дали всеки прави повече секс от теб. Сравненията могат да те накарат да се чувстваш зле и да приемаш това като неуспех. 

►►►Горещи секс пози в банята, които трябва да пробваш

3. Не е задължително всеки път да имаш взривяващ секс като по филмите. Реалният секс не трябва да е като секс в порно, така че ограничи фалшивите стонове и позиране като във филмите, наслади се на истинското преживяване и бъди себе си.

4. Нормално е да не искаш да правиш секс. Има погрешно схващане, че хората в 20-те си години са готови за секс постоянно, но това не е така. Не си в настроение? Просто не го прави!

5. Всеки е преминал през притеснението преди секс с нов партньор. Не си единствената!

6. Ако мислиш, че имаш нездравословна връзка със секс, просто си направете почивка. Ако осъзнаеш, че използваш секса като заместител на драматичните отношения, защото имаш проблеми в работата или защото си нещастна, добре е да се отдръпнеш малко. Хубаво е да си признаете, че трябва да се разделите за известно време, за да поемете глътка въздух. 

7. Няма нищо лошо в това да се привържеш към някой след секс. Понякога сексът може да засили чувствата между хората, дори ако са нямали такова намерение. Това просто се случва и няма от какво да се срамуваш!

8. Няма нищо лошо в теб, ако искаш да правиш секс с някого още на първата среща или пък ако не искаш дори след като сте излизали месец. Прави каквото чувстваш!

9. Не е нужно след секс да останеш при някой. Понякога ти се иска просто да се прибереш и да легнеш в собственото си легло. И няма нищо ненормално в това. 

10. Всеки, който е правил запис по време на секс, съжалява за това. Това обикновено не е ход, който се развива добре.