5 положителни черти в лошите момичета

Колкото и странно да ти звучи, лошите момичета притежават черти на характера, които си струва да бъдат възприети, особено когато си част от отбора на добрите.

 
 

Колкото и странно да ти звучи, лошите момичета притежават черти на характера, които си струва да бъдат възприети, особено когато си част от отбора на добрите.

►►► 5 нетипични и неочаквани признака на депресията

Хороскоп на тъжните и весели зодии: виж го в галерията долу

Галерия: Хороскоп на тъжните и веселите зодии

Виж всички снимки

1: Егоизъм

Разбира се, става въпрос за разумен егоизъм. Основният проблем на доброто момиче е желанието да се хареса на всички и да угоди на всички. Иначе защо биха я обичали? Следователно можем да достигнем до извода, че доброто момиче винаги мисли за останалите, но не и за себе си.

Лошото момиче мисли преди всичко за себе си и в това няма нищо лошо. Егоизмът е напълно естествен природен механизъм, който в умерени дози може да работи отлично за теб и за нуждите ти.

2: Безразличие

Лошото момиче има способността да различи важните неща от необходимите и да остане безразлична към тези най-важни неща, ако ѝ попречат да направи необходимото.

3: Способността да казва „не“

Лошото момиче не усложнява живота си и знае как да казва „не“. Доброто момиче иска да каже „не“, но се притеснява, защото отново може да не угоди на всички.

4: Умението да изразява мнението си

Лошото момиче не се притеснява от това да изрази мнението си по дадена тема, макар понякога то да звучи доста грубо.

Доброто момиче се губи в ситуации на конфликт и трудно открива правилните думи. По този начин мълчаливо преглъща обидата, а след това се прибира у дома и започва да превърта ситуацията отново и отново.

5: Независимост

До известна степен добрите момичета изглеждат много по-независими от лошите. Това със сигурност е положително в училище и в университета и гарантира блестящо личностно и професионално развитие. Проблемът е, че добрите момичета правят всичко това на всяка цена и понякога са склонни да си поставят някакви недостижими цели. В даден момент техните цели не могат да бъдат реализирани и това ги кара да се чувстват потиснати.

Лошите момичета държат на своята независимост и не правят нещо, защото според нечии представи то е задължително.