5 целувки, които трябва да усвоиш

Извиси умението да се целуваш до следващо по-високо и секси ниво.

 
 

Извиси умението да се целуваш до следващо по-високо и секси ниво.

Страсният танц на езиците може да доведе до невероятен секс, но от целуването има и други ползи. Проучвания показват, че то намалява стреса, помага ни да разберем кой ни привлича (или не), определя връзките ни. За съжаление, проучванията показват също, че колкото по-дълго е заедно една двойка, толкова по-рядко се целуват по устата, когато правят секс. „Окуражавам хората да разнообразяват сексуалното си меню, но и задължително целуването да присъства, да е в основата, защото е много важно”, казва Деби Харбеник, изследовател в Kinsey Institute. Запиши си го това! А ето и списък с техники на целуване , попълнен от експерта по секс и връзки Трейси Кокс, който ще те вдъхнови.

Виж как се целуваш според зодията си (снимки долу):

Галерия: Какво казва зодията ти за начина, по който...

Виж всички снимки

1. Сутрешна целувка

Преди да се разделите сутринта, тръгвайки за работа, хвани го за ръцете и се притисни в него. Насочи устата си към неговата и му залепи една целувка точно в средата на устата за две-три секунди. Отдръпни се леко, държейки все още ръцете му, след това се наклони и му дай още една бърза целувка. Когато се отдръпнеш накрая, го погледни в очите, стисни ръцете му, след това ги пусни. Не само че този момент ще му се запечата за целия ден, мечтаейки си за вечерта с теб, а и проучване показва, че мъже, които целуват жените си сутрин, живеят с пет години повече, отколкото тези, които не го правят. Ще ти благодари, когато духне свещите за 100-годишнината си.

2. Вампирска работа

Засипи го с меки, ефирни целувки по цялото лице, след това продължи да го целуваш надолу до врата, стигайки до вдлъбнатината под адамовата му ябълка. Спри там с устните си и леко засмучи. Да, ти го маркираш. И това е секси.

3. Мръсна френска

Дръжте устните си една до друга и ги обикаляйте с език един на друг. Плъзгай езика си назад и напред, след това имитирай изписване на осмица. Не само ще го накараш да си представя какво друго можеш да правиш с езика си, но момчетата могат да предават тестостерон чрез слюнката си, повишавайки възбудата ти по този начин, според изследване на Evolutionary Psychology.

Виж зодиите, които правят най-добрия орален секс:

Галерия: Зодиакалните знаци, които правят най-добрия орален секс

Виж всички снимки

4. Любовно захапване

Нежно захапи долната му устна със зъбите си и използвай устните си, за да я дръпнеш към устата си. Започни нежно, а след това увеличи напрежението. Когато това стане, ендорфинът ще увеличи приятното усещане и ще спре болката, което обяснява защо грубото захапване е толкова приятно.

5. Шампанско, моля!

Отпий пенливо вино, но не гълтай. Сега се наклони и го целуни, пускайки малко от течността в устата му. Изчакай да разбере какво правиш, преди да пуснеш още малко. Ако потече към брадичката му, чудесно, имаш повод да го оближеш!

Целувки, на които мъжете не могат да устоят

Истински мъже споделят кои движения с устата обичат.

„Хапането на устните. Харесва ми”. – Майкъл Ф, 22

„Обожавам, докато ме целува, да пуска ръка към пакета ми”. – Брет К, 23

„Хубаво е, когато се усмихва по средата на целувката”. – Андрю С, 23

„Когато момичето те целува, а след това се отдръпва. Напрежението се увеличава”. – Лукас Ф, 26