5 бюти тенденции от звездите

Сигурни сме, че поне веднъж ти се е искало да приличаш на някоя знаменитост. Това вече е напълно възможно, стига да знаеш правилната формула. Ако пък не си наясно, ние ще ти помогнем.

 
 

Сигурни сме, че поне веднъж ти се е искало да приличаш на някоя знаменитост. Това вече е напълно възможно, стига да знаеш правилната формула. Ако пък не си наясно, ние ще ти помогнем.

Подготвили сме ти 5 бюти тенденции, които са любими на звездите.

►►► 5 важни съвета за красива дълга коса

Разбери коя е грим тенденцията, по която звездите полудяха, от галерията долу:

Галерия: Неонов грим: тенденцията, която звездите обожават

Виж всички снимки

1. Хидратирана кожа: това е всеобща догма и една от първите лекции, които научаваш за красотата. Още открай време нанасянето на хидратиращ крем всеки ден и всяка вечер, предотвратява появата на бръчки. Селена Гомес е добре запозната с този факт, а перфектната ѝ кожа е доказателство за това.

2. Естествена красота преди всичко: все повече знаменитости качват свои селфита в социалните мрежи, на които са без грим. Тяхната тайна за красиво лице без грим се крие в хидратацията на кожата и здравословния начин на живот. Джиджи Хадид е привърженик на натуралната красота и често качва свои снимки с малко количество грим, а лицето ѝ излъчва свежест. Джиджи подчертава най-забележимите форми на лицето и с този малък трик постига невероятен ефект.

3. Направи си бретон: вземи пример от Дакота Джонсън. Неравномерният ѝ бретон е ефектен и с негова помощ лицето сякаш се отваря.

4. Рошави, естествени вежди: естествената форма на веждите се завръща и отново е на мода. Кара Делевин избра именно тази визия. Нито ги депилира, нито ги намалява. Единственото, което прави е да ги поддържа, като премахва излишните косъмчета. Ако подчертаеш веждите си със сенки, ефектът ще бъде невероятен.

5. XXL обем: поне веднъж си имала ден, в който не понасяш косата си. С прическа като на Анджелина Джоли ще забравиш за тези неприятни дни.

Следвай тези тенденции, ние ти гарантираме, че ще бъдеш неотразима.