Гъвкава ли си: 5 амбициозни секс пози

Приготви се за предизвикателство с тези секс пози, чиято трудност е по-голяма от обичайната (забрави за мисионерската за момент).

 
 

Ако си готова за предизвикателство или искаш да покажеш в леглото новопридобитите си умения от уроците по йога, то тези секс пози са идеалното решение за теб.

Получаваш бонус точки, ако първо направиш лек стречинг (няма да те лъжем – ще ти бъде нужен, защото секс позите са сложни). И така, предизвикваме спортно-сексуалната ти натура със следващите пет пози. Едно... две... три – СТАРТ!

Галерия: 6 секс пози в банята, които наистина работят

Виж всички снимки

1. G-силата

Сгъни краката си в коленете и седни в разстоянието между петите си (можеш спокойно да си сложиш възглавница под гърба, ако не си способна да се извиеш толкова). Партньорът ти, който далеч не трябва да прави акробатични постижения точно в тази поза, прониква в теб. Ако краката ти не изтръпнат, ще получиш доста добре насочена стимулация на G-точката, като междувременно ръцете ти остават свободни за старателно галене на клитора.

►►► Оргазъм: тайните, които мъжете никога не издават

2. Обърнатата количка

Легни по гръб. Това е единствената ти работа. Неговата е да вдигне краката ти нагоре и да проникне в теб, все едно е пещерен човек, който няма търпение да обладае благоверната си пещерна съпруга. Дръж брадичката ти плътно опряна в гърдите, за да не си счупиш нещо. Той ще успее да задържи позицията за по-дълго, ако опре гърба си на стена, която ще отнеме част от тежестта му.

Галерия: Художник създава портрети на звезди, които правят орален...

Виж всички снимки

3. С главата надолу

Това една от любимите пози в порното, но рядко се изпълнява в реалния живот, защото води до много изкривени вратове и пролети сълзи. За това, тук ти представяме „олекотената“ й версия, която няма да изпрати и двама ви в „Пирогов“. Легни на дивана с дупето вирнато нагоре и опряно във възглавниците на облегалката. Остави главата ти да увисне надолу, опряна във възглавниците на седалката. Партньорът ти застава над теб, краката му са разположени върху възглавниците на седалката. Той трябва да приклекне, като най-добре е да се хване с една ръка за облегалката (безопасността преди всичко).

►►► Холивудски филми, в които наистина правят секс

4. Дълбок напад

Покажи уменията си на хищна амазонка с тази поза, при която ти си отгоре и контролираш положението. Партньорът ти трябва просто да легне по гръб, изпънат като дъска. Ти трябва да застанеш върху него, сгъвайки единия си крак в коляното на височината на гърдите му, а другия да сложиш изпънат между неговите крака. По този начин си осигуряваш много по-голяма издръжливост, както и подобрен контрол над проникването. Ура!

5. Космически орален секс

Разнообразете оралния секс с един трик, който предполагаме използват астронавтите, когато правят секс в условия на безтегловност (само спекулираме, този научен факт не е проверен). Легни по корем на леглото, като краката ти трябва да останат във въздуха. Твоят (мега силен) партньор трябва да ги вдигне на раменете си, да те хване здраво за горната част на бедрата и да се захване за работа с език. Ти ще се почувстваш в безтегловност при всички положения, а той леко ще трябва да се напъне, докато придържа краката ти. Ако комбинацията ви се вижда твърде сложна, нека той замени езика си със секс играчка.