4 удобни секс пози, ако си изгоряла на плажа

Въпреки постоянното напомняне да нанасяш слънцезащитен продукт, все пак изгоря.

 
 

Въпреки постоянното напомняне да нанасяш слънцезащитен продукт, все пак изгоря.

Виж коя е идеалната поза за секс удоволствия според зодията ти – в галерията долу:

Галерия: Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

Виж всички снимки

Това е супер неприятно, особено когато си се насттроила за повече секс по време на почивката. Тези пози ще ти помогнат да си получиш удоволствието с минимален дискомфорт на кожата.

1. Ако си изгоряла на бедрата...

Подходяща е "кучешката" поза.  Нанеси охлаждащ и хидратиращ крем с алое на изгорелите места и застани на четири крака. Нека партньора ти да застане зад гърба върху леглото, а не върху изгорялата кожа. А ако вземе и вибратор, бързо ще забравиш за проблемите!

2. Ако гърбът ти е изгорял...

... тогава кучешката и мисионерската определено не са за теб. Седни на ръба на масата, накарай партньора си да застане пред теб и го обвий с бедрата си. Можеш да го прегърнеш през врата (ако, разбира се, той е добре).

3. Ако краката ти са изгорели...

...време е да започнете орален секс! Седни на самия край на стола, разположи краката си в удобна позиция и се отпусни. Разбира се, това не е най-контактната поза, но все пак е хубава.

4. Ако буквално си изгоряла цялата...

... предизвикателството все още има решение! Накарай го да седне на един стол, седни върху него и сложи ръце на подлакътниците. Така ти определяш движенията и темпото и с минимален контакт все още можете да правите секс. Ако някое докосване причини болка, можете да лежите на различни страни на леглото и да се самозадоволявате, докато се гледате един друг.