4 техники за страхотен тантричен секс

Комбинирай духовното и физическото удоволствие с тези техники.

 
 

Комбинирай духовното и физическото удоволствие с тези техники.​

Тантричният секс, чиято история е на повече от пет хиляди години, е древна източна духовна практика. Както при йогата, целта му е да постигне високо ниво на спокойствие и просветление.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►► Тантричният секс: нещо повече от физически акт

Погледнато от тантрическа гледна точка сексът и оргазмът са върхът на духовния просперитет. И когато Шива (мъжката енергия) и Шакти (женската енергия) се комбинират в един сексуален импулс, се постига най-пълното себеосъзнаване и откриване на високите нива на удоволствия. Разбира се, за някои това са само хубави думи, но като цяло тантричният секс е доста интересно нещо, което ако не си - може трябва да опитате.

Един от най-важните компоненти на тази духовна практика е дишането. Ако се отпуснете и изгоните неприятните мисли, ще се роди нещо голямо. Можеш да очакваш да откиреш "вътрешната богиня", която е дълбоко скрита в теб. Правилното дишане може да разпредели енергията на оргазма в цялото тяло, а това от своя страна насърчава по-близкия контакт с партньора.

Въпреки описанието на красивите оргазми, това не е основната цел на тантричния секс. По-скоро той въплъщава в себе си опитомяването на вълната от чувства и страст (на теб партньора ти) и ако се съсредоточите върху „големия взрив“, може да пропуснете радостта от любовта, която ви съпътства по време на половия акт.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►► Тайните за женския оргазъм, които...наистина работят

Инструкторите по тантричен секс казват, че колкото по-добре се отпуска и чувства една жена, толкова по-мощни оргазми ще получи. Ето няколко съвета как да извлечете максимума от тази практика:

1. Създайте си условия

Събудете сетивата си с цветя, ароматни масла и свещи, пресни плодове и шоколад. Купете си копринено спално бельо, което допринзася за допълнително сензорно въздействие.

2. Събудете телата си

Пусни любимата ви музика, застани така, че краката ти да са на ширината на раменете. Отпусни тялото си и дишай през устата, така че усещаш полъха на дъха си. Опитай мислено да се свържеш с всички части на тялото си за минута. След това легни в леглото и покани партньора си.

3. Дишай и се движи

Помоли го да седне на леглото или на пода, а ти застани на колене, така че да се окажете лице в лице. Затворете очи и използвайте въображението си, за да усетите вдишването и издишването с цялото си тяло. Докато вдишваш, наведи се напред към партньора си, напрегни коремните мускули, докато издишваш, отпусни ги и се наведи. В резултат на това, както казват експертите, „вашите енергийни полета ще се обединят, ще се намирате в едно и същото състояние и ще се чувствате по-добре“.

4. Целувки, целувки, целувки...

Продължавай да се движиш. Опитай се да хванеш издишването му и да намалиш количеството въздух, доколкото е възможно. На твоето издишване той трябва да прави същото. След това се целунете, обменяйки въздух. Експертите твърдят, че ако правите всичко достатъчно дълго и правилно, можете да се справите и без класическия секс. Тантра е дълбоко потапяне в желанието и удоволствието и ако и двамата го харесвате и искате да продължите, то определено сте на прав път!