4 секс игри, които водят към победа

Да, точно така. Идвамата сте победите, губещи няма!

 
 

Писна ли ти от фразата „Внесете разнообразие в сексуалния си живот“? Не ни отговаряй, знаем, че е така! Затова няма да я повтаряме, но ако наистина искаш да опитате нещо ново и забавно, предлагаме ти тези 4 секси еротични игри, които ще ви накарат да се позабавлявате и почувствате много добре.

Когато сте заедно от дълго време е съвсем нормално сексуалният ви живот да поеме по определен сценарий, който следвате неотлъчно. Знаете как, къде и колко бързо е необходимо всичко да се случи, а с всяка изминала година партньорите стават все по-ефективни един с друг. Но това не винаги е необходимо. Понякога е хубаво да опитате нещо ново. Ако вече сте преминали през „голия покер“ и „голия туистър“, ето още няколко идеи от нас.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►► Мъже отговарят на твоите секс въпроси

Секс таймер

Ако обикновено не се фокусирате върху прелюдията и предпочитате незабавно да преминете към същността, ще се изненадаш какъв ефект ще постигнеш ако промениш приоритетите ви. Увеличи времето на предварителната заигравка като зададеш определено време на таймера, за да се насладите на всяко докосване и всяка целувка. Не пристъпвайте към нищо по-съществено, докато таймерът не сигнализира! Може би дори и тогава няма да искате да преминете към съществената част, а ще продължавате да искате да си доставяте взаимно удоволствие, използвайки само ръце и/или език.

Вещи

Не можеш да си представиш как всяка една вещ, която се намира от години във вашата къща, може да се адаптира и превърне в сигурен източник на голямо сексуално удоволствие. Увери се сама в това. Сложи партньора си на леглото и застани зад него. Вземи първото, което попадне пред погледа ти (книга, четка за коса, бурканче с крем за тяло или течен шоколад, и т.н.) и го попитай: „Това?“ Половинката ти трябва да реши дали иска да опита, и щом получиш положителен отговор от негова страна – завържи очите му и започни да го галиш по цялото тяло с избрания предмет. Ще видиш колко бързо ще ти хрумнат хиляди варианти как да използваш, на пръв поглед, този така „неподходящ“ предмет. Дори един обикновен масаж с олио за тяло е достатъчен, за да вдигне градусите на сексуалното ви настроение. Остави фантазията ти да се развихри – докосвай зърната му с кубче лед, постави възглавница под ханша си, за да повдигнеш дупето си... Дай воля на въображението си. Ще се изненадаш!

5 стимулиращи пози със сменен ъгъл, виж в галерията по-долу:

Галерия: 5 стимулиращи пози със сменен ъгъл

Виж всички снимки

►►► 9 мъже за тайните на перфектния орален секс

Пусни контрола

Фактът, че обичаш да контролираш ситуацията е известен и нормален, но ако искаш да установите по-дълбока и стабилна връзка помежду си, то тогава пусни контрола. Остави любимата си секс играчка в ръцете на половинката си и без да му показваш, просто му разкажи как обичаш да го прави.

via GIPHY

Еротично четене

Игра, базирана на американския poker face, което всъщност е доста забавно и едновременно възбуждащо. Идеята е да правите обичайни домакински неща като четене на книга, например, докато се забавлявате.

Играта е двупосочна, тоест след първия кръг можете да си смените местата, за да бъде удоволствието още по-голямо.

Правилата са прости: единият чете книга, а другият през това време му прави кунилингус! Трябва да четете изразително, с чувство, наистина като в час по литература в пети клас... Колкото по-изразително четете, толкова по-приятна ще бъде смяната на местата...