4 признака, че връзката ви е лоша идея

Наясно си, че винаги има червени светлини, които светват в определени моменти и ти доказват, че няма да се получи. Има ли вариант това да се случи максимално бързо, за да не си губите времето взаимо?

 
 

Наясно си, че винаги има червени светлини, които светват в определени моменти и ти доказват, че няма да се получи. Има ли вариант това да се случи максимално бързо, за да не си губите времето взаимо?​

Експертите твърдят, че това може да се случи и ето кои са жълтите предупредителни сигнали, за които да внимаваш.

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки

►►► 10 неопределени връзки, в които не знаеш коя си

1. Не поема никаква отговорност

Ако винаги е готов да прехвърли цялата тежест и отговорност върху теб, това определено не е добър знак. Винаги ти ще бъдеш виновна за всичко, дори и да не е така и постепенно ще започнеш да проявяваш несигурност във всяко отношение, което няма да бъде добре за теб самата.

2. Връзката ви се развиват твърде бързо

Любовта от пръв поглед е много рядко явление и не е добре да се успокояваш с нея. Много малко са случаите, в които влюбването от първия миг остава тръпка за цял живот. Внимавай дори и за най-малките неща като сладките обръщения - те са сигурен знак! Ако от втората среща започне да те нарича "зайче", "коте", "слънце" и т.н. - помисли си дали не означава, че е по-добре да няма трета среща.

3. Проблем със зрителния контакт

Ако той няма основателна причина за проблем с установяването на зрителен контакт, тогава нежеланието да те гледа в очите е показател, че не се интересува много от теб. Или пък крие нещо важно... Във всеки случай това внася нотка на нервност дори в най-приятната комуникация.

4. Няма никакви интереси

Няма хобита, не се стреми да научи нещо ново, не се интересува от нищо конкретно. Ходи на работа от 9 до 18 часа, прибира се, включва телевизора, след това си ляга и на другия ден се случва същото... Изобщо не се интересува от теб, от нещата, които обичаш и от неща, които бихте могли да правите заедно. Разбира се, хората са различни, но сигурна ли си, че няма да ти омръзне след година-две?