4 неща, които доказват, че гардеробът ти е еталон

Провери дали добре ръководиш владенията си!

 
 

Провери дали добре ръководиш владенията си!​

Понякога не мястото е проблемът, а самото разпределение и подредба, защото не използваш пространствоот пълноценно.

Елегантни идеи, с които винаги ще изглеждаш невероятно, виж в галерията по-долу:

Галерия: Елегантни идеи, с които винаги ще изглеждаш невероятно

Виж всички снимки

►►► Ревизия на гардероба! Спешно!

И така, справяш се чудесно, ако отговорът ти на всички твърдения по-долу е „Да“:

1. "В гардероба ми няма дрехи, които никога не обличам"

Несъзнателното пазаруване е основната причина нещата в гардероба да са огромно количество за малкото място, с което разполагаш. Затова, за да избегнеш всички ненужни и неразумни разходи, съветваме те да преразгледаш гардероба си и да определиш какво липсва в него, преди да отидеш по магазините. След това направи списък с необходимите неща и стриктно го следвай в процеса на пазаруване. Така ще спестиш пари, а и ще имаш достатъчно място в гардероба за всичко ново и необходимо.

2. "Дрехите ми отговарят на размера и стила ми"

Обувките се продават, дънките ще се разширят, а за чисто новата рокля ще отслабна - не е нужно да се ръководиш от тези принципи при избора на новия си гардероб. Купи си модели, които можеш да носиш тук и сега, а не с идеята, че по-късно ще ти стане - ако нещо ти е неудобно от сега, не очаквай чудо.

3. "В гардероба ми има само "основни дрехи", които мога да комбинирам и нося навсякъде"

Добрата основа е тайната на всеки гардероб. Това са неща, които лесно се комбинират с всичко, което ти хрумне. Печелиш място и куп различни варианти за комбинации.

4. "Инвестирам в аксесоари"

Би било грешка изобщо да не се обръща внимание на аксесоарите. Не забравяй, че понякога малките неща съставят цялостния образа. Но не е нужно да хвърляш цялата си заплата по най-актуалните и разнообразни обици, пръстени и верижки, достатъчно е да заложиш на основните стилове, които ще паснат идеално на стила и дрехите ти.