4 начина да изглеждаш свежа след препиване

Обръщала си коктейл след коктейл до 6 сутринта? Споко. Има начин да симулираш 8-часов сън и свежо излъчване.

 

 

Обръщала си коктейл след коктейл до 6 сутринта?

Споко. Има начин да симулираш 8-часов сън и свежо излъчване.

Ето как.

Звездите без грим изглеждат точно като нас (част 1) - в галерията долу

Галерия: Звездите без грим изглеждат точно като нас (част...

Виж всички снимки

►►►9 неща, заради които красотата ти страда в студа

Скрий следите от махмурлук по лицето си!

1 „Помощ, стоях до много късно!“

Сънят е важен, защото кара процесите за регенерация на кожата да работят на максимални обороти, а клетките се обновяват по-бързо. Това означава, че слоят мъртви клетки, виновен за сивкавия тен се отстранява през нощта и ти се събуждаш с блестяща кожа. За да изглеждаш по съшия начин, дори да си спала 2-3 часа ти трябват определени продукти. Добрият ексфолиант мигновено просветлява тена, защото премахва повърхностния слой излишни клетки. Продължи със серум и хидратант, обогатени с блестящи частици. И не забравяй коректора – най-сигурният начин за събуждане на заспалия поглед.

2 „О, не! От сладките питиета са ми излезли пъпки.“

Верните ти съюзници в този случай са цинк и витамин А, които може да изпиеш под формата на хапчета или да се намажеш (трябва да се съдържат в някой от кремовете ти). Детоксикирай тялото като пиеш повече вода. Не пропускай да почистиш лицето преди лягане. Ако наистина те мързи, поне го избърши с кърпички за сваляне на грим.

Звездите без грим изглеждат точно като нас (част 2) - в галерията долу

Галерия: Звездите без грим изглеждат точно като нас (част...

Виж всички снимки

3 „Изтощена съм от купонясване през уикенда.“

За да не усещаш умора след две или три поредни излизания, е хубаво да приемаш редовно мултивитамини. Защо? Прекаленото количество алкохол натоварва черния дроб и дехидратира, водейки до изтощение, блед тен и дори запек. Друг начин да заредиш батериите е да отидеш на сауна, която има прочистващ кожата и организма ефект.

4 „Леле, очите ми изглеждат като на панда.“

Стоенето до малките часове на нощта и многото алкохол вредят на микроциркулацията. По-тънката кожа на околоочната зона първа издава пораженията – притокът на повече кръв към кръвоносните съдове причинява омразните тъмни кръгове. Да не говорим, че честите партита стресират кожата излишно, което води до появата на фини бръчици точно около очите. За да спреш тези процеси се мажи редовно с околоочен крем. Нанасяй с леки кръгови движения, с помощта на безименния пръст.

** Трик:

Сложи околоочния крем в хладилника. Охладената му консистенция бързо премахва подпухването.