4 лесни начина да освежиш апартамента си

От миналата година ти се иска да промениш интериора вкъщи? Тогава е крайно време да го направиш. Ето няколко трика да преобразиш местенцето си в-е-д-н-а-г-а.

От миналата година ти се иска да промениш интериора вкъщи? Тогава е крайно време да го направиш. Ето няколко трика да преобразиш местенцето си в-е-д-н-а-г-а.

Виж какво трябва да има в дома си всяко момиче след 20-тата си година (снимки долу):

Галерия: Нещата, които всяко момиче след 20 трябва да...

Виж всички снимки

Внеси нов цвят

Един от най-добрите начини да освежиш атмосферата в дома си е като боядисаш една от стените в различен цвят. Не е толкова трудно колкото изглежда – все пак е само една стена. Отиди до най-близката железария и купи валяк, четка, ваничка за боя, найлон (за покриване), хартиено тиксо (за отсичане) и разбира се, боя. Избери стена, пред която стои голяма мебел като легло или диван и помоли приятел да ти помогне. Имаш нужда от учител? Помоли за съвет продавача в железарията или приятел, който има опит. В краен случай си пусни в Google „как се боядисва стена“.

Хит цветът през тази пролет е Монаково синьото. Той придава на стаята ти топлина и дълбочина.

Изложи своите Instаgram шедьоври

Не позволявай тези велики парти снимки да останат неоценени. Направи селекция с любимите си кадри, отиди до най-близкото фото и поискай да ги изкарат в няколко различни размера. След това ги в сложи в еднакви бели рамки с различни големи и ги закачи в коридора или във всекидневната над дивана.

Виж нашите брилянтни идеи за декориране на стените (снимки долу):

Галерия: 15 брилянтни идеи за декориране на стените

Виж всички снимки

Преоблечи гардероба си

Не бързай да изхвърляш стария гардероб, който наследи от баба си. Защо да харчиш пари за нов като има толкова много дрехи и почивки, за които да похарчиш парите си? Решението: малко боя и нови дръжки. Пребоядисай гардероба в любимия си цвят и му купи декоративни дръжки (ще се изненадаш колко интересни модели има). Те са като „обеци“ за него, а отнемат само няколко минутки за слагане. Просто отвори вратчките, развий старите дръжки и ги смени с по-красиви и модерни, като тези на картинката. За още по-готин ефект, закачи табелка с надпис: „Аз обичам гардероба си!“.

Съживи всекидневната си

Растенията внасят свежест в стаята ти и пречистват въздуха. Ако си травматизирана затова, че си уморила няколко красиви цветя (като орхидеята ти, лека й пръст), то кактусите и сукулентите са твоите нови най-добри приятели. Сложи цветето на перваза на някой слънчев прозорец и го поливай само веднъж на две седмици (знак, че си се престарала: оклюмали и завехнали листа).