4 двойки порно актьори и техните секс признания

Прочети какво е да си женен за порно звезда!

 
 

Вицът, че жените гледат порно само за да разберат дали той накрая ще се ожени за нея, не е толкова далеч от истината в живота.

Хората се срещат, те се влюбват и женят дори и професията им да е в сферата на секс- и порноиндустрията. 

Галерия: 27 порно актриси без и с грим

Виж всички снимки

Тези четири съпружески двойки, който работят в порното, споделиха историите на любовта си пред колегата ни Андре Шакти за Cosmopolitan.com. 

Аника Олбрайт, 27 г. и Мик Блу, 39 г.

И двамата са порноактьори и режисьори.

„Запознахме се в самолета за Сан Франциско, на който летяхме по работа. Говорихме си малко, но Мик тогава си имаше приятелка. След няколко месеца за пръв път работихме заедно и сексът се оказа отличен. Говорихме за всичко – оказа се че имаме много общи интереси, но нищо повече не се случи. Почти след година се засякохме на фестивала на списанието „Видео новини за възрастни – 2013” и Мик веднага се хвърли да ме целува. Между нас летяха искри и той ми каза, че е свободен. От този момент сме неразделни. Бракът означава да подкрепяш другия в добри и лоши времена. Да бъдете най-добри приятели и да споделяте всяка част от живота си. Това означава да уважаваш другия във всичко. Ние винаги решаваме всичко заедно и сме абсолютно моногамни в личния си сексуален живот.

Порното не кара човек да се променя; всеки, който гледа порно, сам определя какво влияение ще окаже върху него. Порното дава възможност на хората сами да снемат напрежението и да изпуснат парата чрез мастурбация. Вместо да излязат навън и да изневерят на партньора си с друг или да набият някого, за да излеят задържаната в себе си агресия.

Използваме работата като начин да реализираме фантазиите си, но вкъщи обичаме да сме си двамата. Не си позволяваме да смесваме работата с личния живот” – Аника.

Четирите най-велики пози за орален секс

Сузи Кю Джеймс, 30 г. и Джеси Джеймс, 31 г.

„Запознахме се по наистина скучен и доста обичаен начин – през приятели. Макар че признавам, че за първи път бяхме близки по време на ужасна секс тройка на ергенското парти на Нийл Гейман.

Сватбата ни беше в биоферма на крайбрежието на Северна Калифорния. Опекохме си прасенце, разменихме клетвите си в кипарисова горичка, а след церемонията скочих в реката направо със сватбената рокля. Не придавах голямо значение на този ден като „най-щастливия ден в живота ми”, но всъщност той се оказа точно такъв.

Семейството на Джеси не взима участие в живота ни, защото не е съгласно с тази пропагандистка работа, която водим в защита на правата на секс работниците. Затова на семейните тържества обикновено присъстват само избрани роднини, приятели артисти и горещи съмишленици. Невероятно е усещането да си заобиколен с прекрасни хора, които изживяват любовта ни и подкрепят мисията ни.

Що се отнася до опита ми, порното, в действителност, ми помогна да нямеря любовта на своя живот. Аз съм полиаморна и и тримата ми партньори работят в индустрията за възрастни.” – Сузи.

Кирстен Прайс, 33 г. и Кейрън Лий, 31 г.

„Компанията, в която работя [MindGeek], управлява онлайн част от Wicked Pictures (порностудио в Калифорния – бел.пр.) и Кирстен работи за тях. Запознах се с нея, когато взимах интервю на церемонията на наградите на AVN. Флиртувахме един с друг – обядвахме, след това няколко пъти излизахме на срещи. Аз съм от Англия и си заминах вкъщи. След месец Кирстен си купи билет за самолет и пристигна, за да се срещне с мен. Два месеца след като започнахме да се срещаме аз катастрофирах и ме приеха в болница със счупена челюст и други травми. Тя не се отделяше от мен. Разбрах, че тя е единствената, която съм чакал. Заедно сме вече пет години.

Някакси стана така и казах, че никога няма да се оженя; тя се натъжи. Заведох я в Париж и една вечер отидохме в петзвезден ресторант. Сервитьорът донесе поръчката на Кирстен в огромна сребърна чиния – а вътре беше годежният пръстен. Направих ѝ предложение.

Записахме се за сватба в старинна английска църква, но Кирстен забременя и отложихме церемонията. За съжаление, тя загуби бебето и решихме да минем без излишен патос и заминахме да се оженим в Лас Вегас. Бракосъчетахме се в Paris Hotel – малко е безвкусен, но беше чудесно и всичките ни приятели дойдоха. Оженихме се и отново чакахме дете, сега имаме син на една година. Чакаме да стане на 3 или 4, за да организираме церемония, в която той ще може да заведе майка си до олатара.

Постоянно ни пишат в Instagram и Twitter: „Как можете да сте женени и да работите в порното?” Всичко, което мога да кажа е, че имаме ясна граница. Когато ходя на работа, аз съм Кейрън Лий, там играя ролята си. Работя. Когато се върна вкъщи, съм съвършено друг. Аз съм семеен човек, баща, романтик по душа. Същото мога да кажа и за Кирстен.” – Кейрън.

6 неща, които да знаеш за големите пениси

Ориана Смол, 34 г. и Дейв Наз, 46 г.

„Запознахме се, когато позирах пред Дейв за списание „Табу”. Той ме засне в лесбийска сцена, а след няколко месеца започнахме да излизаме. Ожени ни много строга жена-съдийка в кметството на Бевърли Хилс, която ни прочете лекция за сериозността на брака. Ние се смяхме през цялото време и плакахме пред очите на всички приятели и роднини, които само успяха да се набутат в малката стаичка. Беше бързо, вълнуващо и много весело.

Когато се оженихме с Дейв, станахме истинско семейство. Всичките съмнения изчезнаха, придобихме увереност като семейна двойка.

Определени хора обичат да заклеймяват секс индустрията и да ни укоряват, защото е много по-лесно да обвиняваш свободата във всички грехове, отколкото да живееш собствения си живот, без да съдиш никого. Обичам да гледам порно и знам, че гледната ми точка е по-широка, приемам всички хора с какви ли не тела. Виждам как тези, които мразят това, манипулират хората, които са нещастни, твърдейки, че порното е причината за всичките им проблеми. Тъжно и неправилно е да караш някого да се чувства ненормален и да създаваш нечии комплекси.” – Ориана.