„Казваха ми, че на 35 години с кариерата ми е свършено“

Ан Хатауей за жените, които започват кариера по-късно в живота.

от

Ан Хатауей позира за корицата на дигиталната версия на Net-a-Porter и споделя как се е променило отношението на жените към кариерните амбиции. Според нея още като дете, когато току-що започва да се занимава с актьорско майсторство, тя е предупредена, че не трябва да разчита на дълга кариера.


© Getty Images
Ан Хатауей носи най-смелото зимно яке: Ето как го стилизира

Вижте повече

Ан Хатауей носи най-смелото зимно яке: Ето как го стилизира

Поредното доказателство, че стайлинг решенията ни влияят на настроението

„Когато бях дете, ме предупредиха, че кариерата ми ще приключи на 35. И знам, че много жени се сблъскват с това“, каза тя.

Според нея сега ситуацията се е променила. „През това време повече жени започнаха да преследват кариери на по-късен етап от живота си и мисля, че това е фантастично“, каза 41-годишната актриса.

„Това не означава, че трябва да организираме парад по този повод – както ми каза някой онзи ден: „Има много неща, за които трябва да се гордеем, но има също толкова много за поправяне.“

Самата Хатауей признава, че все още не е постигнала всичко в живота, което е искала. „Имам цели, имам мечти, те не са много по-различни от това, което имах, когато бях по-млада, но все още вървя към тях.“

В същото време в по-ранно интервю актрисата призна, че много от нейните житейски очаквания са свързани не с кариерата, а със спокоен живот със семейството.

"Бих искала да изненадам себе си колкото е възможно повече. Карайте повече сърф. Купете си добър фотоапарат и го използвайте често. Създайте колкото се може повече спомени със семейството си", сподели тя.

Ан Хатауей е омъжена за актьора и продуцент Адам Шулман. Двойката има двама сина.

Ан Хатауей: Нямам проблем с пиенето, а с махмурлука

Вижте повече

Ан Хатауей: Нямам проблем с пиенето, а с махмурлука

Ан Хатауей откровено си призна: „Аз нямам проблем с алкохола, проблемът е в махмурлука“.